Lumarjev svet inovativne in energetsko učinkovite gradnje

Vsakdo izmed nas si želi živeti najbolje. A živeti najbolje je še posebej v današnjih časih izziv, ki ni omejen le na posameznika. S sprejetimi odločitvami in dnevnimi dejanji namreč sooblikujemo naše življenje in podobo okolice v kateri živimo.

Pomena dobrih odločitev se zavedajo tudi v podjetju Lumar IG, kjer so se že pred leti odločili, da bodo proizvajali izključno inovativne in okolju prijazne nizkoenergijske ter pasivne montažne objekte .Gre za izziv sodobnega časa, ki so ga z znanjem in izkušnjami uspešno prenesli v prakso. Inovativne rešitve, varčevanje z energijo, kakovostno oblikovanje in skrb za okolje, so njihove glavne prednostne naloge.


Lumar Silent in Lumar Silent Top

Zagotavljanje kakovostnega bivalnega ugodja v vseh hišah Lumar je eno njihovih ključnih prizadevanj. Zato so v želji po zagotavljanju boljše zvočne izolativnosti v spalnih prostorih, kjer je hrup najbolj moteč, razvili novo tehnologijo Lumar Silent. Z novo tehnologijo v podjetju Lumar IG sledijo sloganu “Živeti najbolje” in kupcem ponujajo izdelek, ki z vgrajevanjem naravnih materialov v konstrukcije ter drugih tehnoloških rešitev, izboljša tako bivalno ugodje kot tudi bivalno klimo. Z novo tehnologijo v Lumarju zagotavljajo do vsaj 5 dB boljšo zvočno izolativnost.

 

Nove klasične in sodobne energetsko učinovite hiše Lumar

S svojim hišnim arhitektom in izbranimi mladimi ter že priznanimi slovenskimi arhitekti, so razvili novo generacijo montažnih hiš, ki so odličen dokaz, da je tudi tipska hiša lahko energetsko učinkovita, sodobna in kakovostno oblikovana. Temu so sledili pri nadgradnji idejnih zasnov prodajnih uspešnic hiš PRIMUS in SOLARIS. Najbolje prodajana pasivna hiša PRIMUS je od sedaj tudi v mansardni izvedbi in posebni izvedbi z ložo, medtem ko so hiši SOLARIS dodali nekoliko večjo tlorisno zasnovo s 119 m², ki ima kot original odlično razporejen in funkcionalen tloris. Temu so sledili tudi pri razvoju povsem novih sodobnih in izjemno funkcionalnih hiš DOMUS ter KUBUS. Nova linija energetsko učinkovitih hiš DOMUS, s svežo in sodobno oblikovno zasnovo cilja, v segment najbolj pogostih urbanističnih usmeritev glede etažnosti, oblike in naklona strehe. Nova je tudi hiša Kubus 148, ki s svojo razgibano zunanjostjo, funkcionalnim tlorisom in velikimi steklenimi površinami, ponuja odlično bivalno počutje. Tako lahko že med široko izbiro njihovih klasično in sodobno oblikovanih hiš najdete vašo prav posebno hišo. Uresničijo lahko vašo željo po povsem unikatnem in edinstvenem domu, saj pri gradnji individualnih montažnih objektov z Lumar IG danes praktično ni več omejitev.

Energetsko optimirani sistemi za najvišje subvencije Eko sklada

Hiše Lumar odlikuje optimirana izolacija ovoja, pravilna in kakovostna vgradnja stavbnega pohištva ter izvedbeni detajli, ki zagotavljajo utrezno zrakotestnost ovoja. Tako je prav vsaka hiša Lumar energijsko učinkovit dom, s prijetno bivalno klimo. Vse hiše Lumar so izjemno energetsko učinkovite, kar zagotavlja najvišje subvencije Eko sklada. V podjetju vam pomagajo z nasveti in pripravo potrebne dokumentacijo za pridobitev subvencije.

Dobrodošli v svetu inovativne in energetsko učinkovite gradnje vrhunske kakovosti. Več o hišah Lumar lahko najdete tudi na www.lumar.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.