Gradimo skupaj

Zmerno pomladansko vreme je idealni čas za obnovo ali gradnjo doma. Z več deli na objektu pa hkrati in na en mah rešite več izzivov.

Fasada

Materiali in fasadni sistemi Weber omogočajo vgradnjo v razne objekte in izjemne energetske prihranke. Domu dodajo tudi številne prednosti: požarna varnost, paroprepustnost, odpornost na mehanske poškodbe in še bi lahko naštevali. Z bleščicami, imitacijo betona, lesa, opeke ali kamna pa lahko, poleg široke palete barvnih odtenkov, fasadi dodate unikaten izgled.

Streha

 

Kritina je pokrivalo vašega doma in Gerard vam ponuja trajno in estetsko rešitev. Kovinski strešniki s posipom so odporni na ekstremno vreme, vključno z veliko točo. So tudi bistveno lažji od običajnih strešnikov, kar je prednost predvsem pri renovaciji starejših streh. S 50-letno garancijo in več kot šestdesetletnimi izkušnjami je Gerard pravo zagotovilo za dobro streho nad glavo.

Dimnik

Domačnost, ki jo prinaša prijetno topel ogenj v središču naših bivalnih prostorov, je želja večine graditeljev hiš. Schiedel ponuja mnogo stiliziranih, varnih in prostorsko varčnih rešitev, da lahko ogenj resnično postane užitek. Že 70 let zagotavljamo inovativne, visoko kakovostne in zaupanja vredne izdelke.

Vsi našteti proizvajalci bodo v nagradni igri Gradimo skupaj trem srečnežem, ki se bodo do 30. 11. 2019 odločili za njih, podarili izjemne nagrade: potovanje na Mavricij za dve osebi, kosilnico za srednje velike površine Honda in žar na oglje Weber Master-Touch Premium.

Matjaž Lesjak

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRGradimo skupaj
Prejšnji članekNikar ga ne zavrzite!
Naslednji članekNadokenske rolete Termobox – R
Matjaž Lesjak

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.