ALU okna: Prava investicija v vaše prostore

ALU okna imajo več prednosti pred drugimi materiali, še posebej pa izstopata trdnost in stabilnost. Zato so še posebno primerna, kadar želite velika okna, oziroma so okna v vaši hiši zasnovana tudi kot nosilni elementi. Trdnost in stabilnost profilov iz aluminija se dokazuje tudi pri gradnji poslovnih objektov, kjer so ALU profili lahko tudi nosilni elementi. 

ALU okna so cenovno sicer nekoliko dražja od recimo PVC oken, vendar če gledamo dolgoročno, imajo prednosti, zaradi katerih upravičijo začetno investicijo. Poleg že omenjene trdnosti, so bolj obstojna, varnejša in omogočajo sodobnejšo zasnovo, kar pri drugih materialih težje dosežemo. Dosegajo tudi visoko stopnjo varnosti tako pred vlomilci kot pred vodo in ognjem.

Še posebej primerna so za panoramska okna ali vrata večjih dimenzij, saj trdnost omogoča veliko prilagodljivost vašim zahtevam, aluminij pa je material, ki bolje obdrži svoje strukturne lastnosti. Tako ni podvržen spremembam zaradi temperaturnih razlik in sunkov vetra. Poleg tega je zaradi obdelave površine odporen na neugodne zunanje vplive. Prav zaradi tega zagotavlja popolno vzdržljivost tudi po mnogih letih uporabe.

ALU okna omogočajo različne konstrukcijske tipologije, primerne za vse vrste stanovanjskih, industrijskih in komercialnih zgradb. Tako zadovoljijo različne stile moderne arhitekture.

Posebno je potrebno izpostaviti tudi široko barvno paleto, saj je za razliko od PVC oken možno uporabiti vse barve. Neprimerljivo daljša pa je tudi obstojnost samih barv, saj te ne bledijo ali spremenijo nianso. Tako lahko z ALU okni izpolnimo vse želje in se maksimalno prilagodimo arhitekturnim zahtevam pri tudi najbolj zahtevnih projektih.

Za dolgoročno investicijo, kot je zamenjava ali vgradnja stavbnega pohištva, je izbira ustreznega dobavitelja in izvajalca zelo pomembna. Izkušnje podjetja MCA inženiring pri prodaji in montaži stavbnega pohištva so garancija za kvaliteten izdelek in kakovostno vgradnjo.Za več informacij jih lahko brez obveznosti kontaktirate na e-poštni naslov mca@t-1.si ali na telefonsko številko 041/692-114.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

mca@t-1.si | Spletna stran

Urednik portala MojPrihranek.si

VIRMCA okna
Prejšnji članekAli imajo betonski sploh še kakšno prednost?
Naslednji članek52. MOS bo vse postavil na glavo
logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Matjaž Lesjak
mca@t-1.si | Spletna stran

Urednik portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.