AJM XXL Zero Sash

Neviden profil krila okna AJM Zero Sash je bil izdelan iz PVC-materiala, na katerega je bila nameščena steklena površina z elegantnim emajliranim črnim robom, ki daje oknu značilen videz. Prednosti PVC-profilov so številne, je pa do izraza pri oknu, kot je Zero Sash, prišla tudi njegova slabost, in sicer slabša nosilnost stekla pri večjih površinah, kar je pomenilo, da okna Zero Sash ni bilo mogoče izdelati v velikih, tako imenovanih XXL-dimenzijah. Vsaj doslej.

AJM namreč niso sedeli križem rok, pač pa so zavihali rokave in razvili novost, posebno krilo iz steklenih vlaken, ki ga je mogoče še dodatno ojačati, in s tem dosegli, da je okno Zero Sash odslej na voljo tudi v velikih dimenzijah, vse tja do višine 2,7 metra.

Poleg možnosti izdelave večjih dimenzij pa GFK-krilo prinaša tudi številne druge tehnične izboljšave, ki izboljšujejo karakteristike okna in tehnično poenostavljajo vgradnjo.

Pozitiven vpliv je imela sprememba tudi na videz okna, saj podaljšana steklena površina na zunanji strani okenskega krila sega do samega roba. Tako je okno Zero Sash sedaj še ekskluzivnejše in prestižnejše. K temu pa, kakor do zdaj, prispeva okvir krila okna, ki je izdelan iz najkakovostnejšega lesa s prekrivno masko iz aluminija na zunanji strani okna za usklajen videz in dodatno zaščito.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.