Kako do čiste odpadne vode?

Kaplja vode pada v večjo lužo vode

Imate težave s čiščenjem odpadnih voda? Vam stroški povzročajo sive lase, učinki pa ne zadovoljijo vaših potreb? Za vas imamo popolno rešitev. Nemški Klaermax IDEAL SBR je razvil inovativen pristop k čiščenju odpadne vode v enokomornem kvalitetnem reaktorju iz polietilena. Ta prečisti odpadno vodo z uporabo aerobne in anaerobne tehnike.

Prednost te naprave je, da vodo čisti saržno v 24-urnem ciklu. V tem času pride do aeracije, usedanja aktivne biomase in hidro-pnevmatskega prečrpavanja prečiščene vode. Plastična čistilna naprava Klarmax se lahko pohvali tudi s kar do 30 % manjšim prirastom odvečnega blata. Za vas to pomeni nižje stroške obratovanja tudi do 150€/3 leta.

Čistilna naprava na travniku, zraven drevesa

Sistem je izredno zanesljiv, saj tehnologija ne uporablja nikakršnih električnih, vrtečih se ali motornih delov v samem reaktorju. Čistilne naprave KLARMAX IDEAL s sekundarnim čiščenjem odpadne vode imajo opravljen začetni tipski preiskus na inštitutu PIA, Nemčija, po standardu SIST EN 12566-3 in veljajo za tipske male komunalne čistilne naprave za katere ste upravičeni do občinske subvencije za izgradnjo MKČN.

Plastična čistilna naprava Klarmax ponuja zelo dolgo garancijsko dobo: 30 let na vodotesnost zbiralnikov in 2 leti na puhalo in tehnologijo prečrpavanja vode. Je zelo enostavna za upravljanje, lahko pa jo vgradimo v že obstoječo greznico ali le-to nadgradimo. Mulj se črpa enkrat na 2 do 3 leta, naprava pa zagotavlja tudi odsotnost smradu in je izredno kompaktna.

Upravitelj čistilne naprave

Učinki čiščenja so neverjetni, poleg tega z njo prihranite pri stroških. Naprava je izjemno učinkovita, ima majhen prostorski odtis, uporablja pa jo lahko vsakdo. Kvaliteta vode na iztoku bo vedno ostala enaka in neobčutljiva na sunkovite dotoke. Poskrbite torej za čisto odpadno vodo in s tem pomagajte ohraniti našo naravo čisto in neoporečno.

Prejšnji članekŠuštarji na vrtu
Naslednji članekPremalo prostora v hiši? Rešitev je zimski vrt!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.