Pametne polnilne postaje za električna vozila – načrtovanje, vzdrževanje in preverjanje

  Kdaj

  27. marca, 2019    
  9.00-14.30

  Kje

  Agencija POTI
  Stegne 7, Ljubljana, 1000

  Vrsta dogodka

  Zemljevid ni na voljo

  Na strokovnem seminarju vam bodo naši predavatelji, strokovnjaki na posameznih področjih, pomagali s konkretnimi nasveti, da bo vaš uspeh pri pridobitvi nepovratnih sredstev na objavljenih razpisih Eko sklada in Ministrstva za infrastrukturo zagotovljen.

  Število električnih avtomobilov v Evropi in Sloveniji vztrajno raste. To seveda posledično terja razvoj in izgradnjo celotne napajalne infrastrukture, od distribucijskega omrežja do postavitve elektro polnilnih postaj.

  Strokovni seminar je namenjen:

  • projektantom,
  • izvajalcem,
  • nadzornikom,
  • vzdrževalcem,
  • investitorjem,
  • uporabnikom …

  kot pomoč pri načrtovanju, vzdrževanju, preverjanju in upravljanju delovanja ter preverjanju varnosti elektro polnilnih postaj za napajanje električnih avtomobilov za običajna polnilna mesta kot tudi polnilna mesta visoke moči, tako za napajanje električnih vozil z izmeničnim (AC) tokom kot tudi z enosmernim (DC) tokom.

  Na strokovnem seminarju bodo predstavljene direktive, predpisi in standardi, za načrtovanje, vzdrževanje in preverjanje elektro polnilnih postaj ter praktični primeri in pridobljene izkušnje pri umeščanju ter pri upravljanju in vzdrževanju elektro polnilnih postaj.

  Ker je v strokovni seminar vključenih veliko praktičnih rešitev in predlogov, ki smo jih pri dosedanjem delu dobili s strani uporabnikov elektro polnilnih postaj in uporabnikov električnih vozil, je za to tematiko tudi veliko zanimanje splošne javnosti.

  Več na Agencija poti.

  Matjaž Lesjak

  Urednik portala MojPrihranek.si

  Prejšnji članekDisney na ledu predstavlja Dotakni se zvezd
  Naslednji članekPOUČEN UPRAVLJALEC MALE ELEKTRARNE – zakonsko obvezno usposabljanje lastnikov
  Matjaž Lesjak

  Urednik portala MojPrihranek.si

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.