#Innovate: Prihodnost je v inovativnih tehnologijah!

  Kdaj

  2. oktobra, 2018    
  18.00

  Kje

  ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma, BTC City)
  Letališka cesta 3, Ljubljana, 1000

  Vrsta dogodka

  Zavod Ypsilon vabi na dogodek #Innovate: Prihodnost je v inovativnih tehnologijah! v torek, 2. oktobra 2018 ob 18:00, v prostorih ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana).

  Gosta dogodka bosta predstavnika start-up podjetij VIAR in VISIONECT – Blaž Zafošnik in Boštjan Troha – ki se ukvarjata z razvojem virtualne resničnosti in e-papirja.

  Predstavila bosta pot start-up podjetja, ki se ukvarja z inovativnimi tehnologijami od samih začetkov pa do preboja na ameriški in svetovni trg. Govora bo tudi o vlogi takšnih tehnologij v prihodnosti pametnih mest in razvoja na tem področju.

  VIAR je mlado inovativno podjetje, ki se že od začetka ukvarja z virtualno in razširjeno resničnostjo. Leta 2017 so dvakrat osvojili naziv startupa leta. Razvili so dva glavna produkta – Viar360, platformo za virtualno resničnost, in REWO, platformo za zajem in prenos znanja v proizvodnih podjetjih.

  VISIONECT je tehnološko podjetje, ki je svoj razvoj fokusiralo na elektronski papir, s produktom Joan pa ciljajo predvsem na ameriški, avstralski in evropski B2B trg. Njihov cilj je postati AirBnB delovnih prostorov in privesti podjetje do vrednosti milijarde dolarjev.

  Vljudno vabljeni!

  PRIJAVE NA: https://cicproject.org/opening-semifinal-event-slovenia/

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.