#Innovate: Prihodnost je v inovativnih tehnologijah!

  Kdaj

  2. oktobra, 2018    
  18.00

  Kje

  ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma, BTC City)
  Letališka cesta 3, Ljubljana, 1000

  Vrsta dogodka

  Zemljevid ni na voljo

  Zavod Ypsilon vabi na dogodek #Innovate: Prihodnost je v inovativnih tehnologijah! v torek, 2. oktobra 2018 ob 18:00, v prostorih ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubljana).

  Gosta dogodka bosta predstavnika start-up podjetij VIAR in VISIONECT – Blaž Zafošnik in Boštjan Troha – ki se ukvarjata z razvojem virtualne resničnosti in e-papirja.

  Predstavila bosta pot start-up podjetja, ki se ukvarja z inovativnimi tehnologijami od samih začetkov pa do preboja na ameriški in svetovni trg. Govora bo tudi o vlogi takšnih tehnologij v prihodnosti pametnih mest in razvoja na tem področju.

  VIAR je mlado inovativno podjetje, ki se že od začetka ukvarja z virtualno in razširjeno resničnostjo. Leta 2017 so dvakrat osvojili naziv startupa leta. Razvili so dva glavna produkta – Viar360, platformo za virtualno resničnost, in REWO, platformo za zajem in prenos znanja v proizvodnih podjetjih.

  VISIONECT je tehnološko podjetje, ki je svoj razvoj fokusiralo na elektronski papir, s produktom Joan pa ciljajo predvsem na ameriški, avstralski in evropski B2B trg. Njihov cilj je postati AirBnB delovnih prostorov in privesti podjetje do vrednosti milijarde dolarjev.

  Vljudno vabljeni!

  PRIJAVE NA: https://cicproject.org/opening-semifinal-event-slovenia/

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.