[Interaktivna on-line delavnica] Ekonomika, poslovna vrednost projektov in najboljše metode za obvladovanje sprememb in tveganj pri vodenju projektov

  Ekonomika, poslovna vrednost projektov in najboljše metode za obvladovanje sprememb in tveganj pri vodenju projektov

  Datum / Čas
  Date(s) - 5. novembra, 2020 - 6. novembra, 2020
  9.00 - 12.00

  Lokacija
  Agencija POTI - Z znanjem do cilja

  Kategorije


  Vsebina in program delavnice sta prilagojena on-line izvedbi in sicer bo interaktivna delavnica potekala v dveh delih, 5. in 6. novembra 2020, vsak dan od 9. do 12. ure.
  Za vašo prijavo na ta termin, vam nudimo 20 % popust.

  Ekonomika je od ideje do zaključka projekta eden izmed ključnih elementov uspešnosti, vključno z učinkovitim obvladovanjem sprememb in tveganj pri vodenju projektov. Prav tako pa je pomembno znati tudi oceniti, kako se odločiti za projekt na osnovi predvidenih donosov projekta.

  Cilj interaktivne on-line delavnice:
  Udeleženci boste spoznali problematiko ekonomike projektov ter obvladovanja tveganj pri projektih. V okviru ekonomike projekta se naučite predvsem pristop k pripravi predračuna stroškov projekta ter stroškovnega toka projekta, ter metode za izbiro najbolj donosnih projektov. Pri obvladovanju tveganj projekta je poudarek na opredelitvi možnih tveganj pri projektih ter uporabi metode za analizo tveganj projekta in odziv na tveganja.

  Potek interaktivne on-line delavnice:
  Interaktivna delavnica bo potekala v dveh delih in sicer 5. in 6. novembra 2020, vsak dan od 9. do 12. ure. V vmesnem času bodo udeleženci samostojno rešili dodaten računski primer za pripravo predračuna stroškov projekta in stroškovnega toka projekta. Prvi dan on-line delavnice bo poudarek ravno na pripravi stroškovnih planov projekta, drugi dan pa nadaljujemo z metodami ekonomskega vrednotenja projektov. Zadnji del on-line delavnice pa je namenjen prikazu kratke in učinkovite metode za identifikacijo, analizo in odziv na tveganja projekta. Natančen potek dela po posameznih delih delavnice in jasna navodila za on-line udeležbo interaktivne delavnice boste prejeli v elektronskem sporočilu pred izvedbo te delavnice. Dan pred delavnico boste za lažje spremljanje in interaktivno sodelovanje prejeli še prezentacijo. Število mest je zaradi praktične naravnanosti in interaktivnosti omejeno na 10.

  Še več informacij o delavnici, predavatelju ter prijavnico boste našli tukaj: https://bit.ly/3dCPrx1.

  info@agencija-poti.si | 01 511 39 21 | Spletna stran

  V Agenciji POTI, izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v 20-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse.

  S spleta

  LEAVE A REPLY

  Please enter your name here
  Please enter your comment!

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.