Brezplačna delavnica: Raba digitalnega marketinga naj bo vaša konkurenčna prednost, ne nujno zlo

  0

  Datum / Čas
  Date(s) - 17. septembra, 2019
  13.00 - 16.30

  Lokacija
  Sejna soba Občine Žužemberk

  Kategorije


  Vabljeni na brezplačno delavnico Raba digitalnega marketinga naj bo vaša konkurenčna prednost, ne nujno zlo, ki jo organizira Trženjska akademija

  Zaradi interneta in digitalnih tehnologij je marketing v podjetjih zaradi velike razsežnosti področja digitalnega marketinga dobil veliko novih izzivov in priložnosti. Vedno je pravi čas, da se naučite kaj novega na področju digitalnega marketinga in vključite novo znanje ne samo v prodajo, pač pa v temeljno strategijo podjetja. Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo.

  Bonus za udeležence
  Vsak udeleženec delavnice bo lahko izkoristil možnost brezplačne strokovne analize kateregakoli prodajnega orodja, kot so prodajne brošure, letaki, plakat, prodajna e-pošta, prodajni nagovor in podobno. Predavatelj vam bo na podlagi vašega primera podal predloge za vsebinske izboljšave.

  Delavnico vodi Franc Fritz Murgelj

  Več informacij o delavnici najdete na spletni strani
  https://b365.si/delavnice-trzenjske-akademije/

  Prijave na https://b365.si/prijava/
  Prosimo vas le, da se delavnic, na katere se prijavite, tudi udeležite, saj je število mest omejeno.

  Priprava in izvedba delavnic Trženjske akademije potekajo v okviru operacije Inovativnejše veščine trženja za mlada podjetja. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  PUSTITE KOMENTAR

  Prosim vpiši ime
  Prosim vpiši svoj komentar

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.