Brezplačna delavnica: Kako energetsko sanirati ali graditi stavbe, da bodo skoraj nič energijske?

  Kdaj

  27. septembra, 2019    
  18.00-19.30

  Kje

  Sejna soba Občine Dolenjske Toplice
  Sokolski trg 4, Dolenjske Toplice

  Vrsta dogodka

  Vabljeni na brezplačno delavnico Kako energetsko sanirati ali graditi stavbe, da bodo skoraj nič energijske?

  Bodoči investitorji v sanacije in novogradnje stavb se srečujemo z vprašanji, kot so, kaj sploh so skoraj nič-energijski objekti ter kakšne tehnologije uporabiti, da je stavba, pa naj bo novogradnja ali adaptirana obstoječa, skoraj nič-energijska. Na realnih primerih iz nedavne prakse vam bomo na delavnici predstavili različne objekte, ki so bili sanirani v skoraj nič-energijskem konceptu. In to z uporabo že dolgo poznanih in preverjenih tehnologij in gradiv, ki so cenovno zelo dostopne. Predstavili vam bomo metode cenovne in tehnološke optimizacije ukrepov za dosego želenega standarda. In pa seveda, koliko vas bo ta “skoraj nič-energijskost” stala skozi čas uporabe stavbe po izvedeni sanaciji oziroma gradnji.

  Komu je delavnica namenjena?

  • Lastnikom in vzdrževalcem enostanovanjskih in večstanovanjskih stavb, ki načrtujejo energetsko sanacijo  
  • Vsem, ki želijo s čim manjšimi investicijskimi stroški doseči čim večje finančne prihranke pri toplotni oskrbi in prezračevanjem stavbe.
  • Vsem, ki želite svojo investicijo zavarovati z znanjem in se odločiti na podlagi empiričnih izračunov in najboljše prakse in že prvič investicijo v energetsko sanacijo ovoja stavbe in prezračevanja izvesti pravilno. 
  • Tistim, ki želijo postati čim bolj energetsko samozadostni čim manj odvisni od zunanjih dejavnikov (pripravljamo celo serijo delavnic, omenjena je prva v seriji).
  • Vsem, ki razmišljajo o gradnji in želijo optimizirati investicijo v ogrevalne in druge energetske sisteme (pripravljamo celo serijo delavnic, omenjena je prva v seriji).

  Zakaj ne smete zamuditi te delavnice?

  • Ker je vsebina delavnice zasnovana na resničnih praktičnih primerih in najboljših praksah.
  • Ker vas bomo oborožili z znanji, s katerimi boste lažje izbirali in izbrali najboljše ponudbe na trgu (in vas različni prodajalci ne bodo več uspeli prepričati v dražje in manj učinkovite investicije).
  • Ker vam bomo predstavili težave drugih investitorjev, ki jih je nepoznavanje rešitev drago stalo.
  • Ker želimo, da pri načrtovanju energetskega koncepta pri novogradnji ali sanaciji čim bolj zmanjšate možnosti za drage napake tako pri odločitvah kot izvedbi.
  • Ker vam bomo pomagali poiskati prihranke za vaš družinski proračun.
  • Ker nam lahko vnaprej zaupate svojo situacijo in vam predlagamo najboljše energetske rešitve brezplačno na delavnici.
  • Ker smo za izvedbo delavnice pridobili energetskega strokovnjaka, ki je na nacionalnem in evropskem nivoju prejel številna priznanja za svoje inovativne energetske rešitve.

  PRIJAVA NA BREZPLAČNO DELAVNICO: https://inoveinure.inoveks.si/kako-sanirati-graditi-skoraj-nic-energijske-stavbe/

  info@ecetera.si | 01 600 10 10 | Spletna stran

  Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

  Prejšnji članekBrezplačna delavnica: Raba digitalnega marketinga naj bo vaša konkurenčna prednost, ne nujno zlo
  Naslednji članekNOVI PRAVILNIK o projektni in drugi dokumentaciji ter obrazcih pri graditvi objektov in POGODBA o projektiranju
  Ecetera logo

  Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.