58. sejem Dom

  Kdaj

  5. marca, 2019-10. marca, 2019    
  Cel dan

  Kje

  Gospodarsko razstavišče
  Dunajska cesta 18 , Ljubljana, Slovenija, 1000

  Vrsta dogodka

  Zemljevid ni na voljo

  Na Gospodarskem razstavišču se bo odvijala največja specializirana mednarodna sejemska prireditev s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah s ponudbo vsega za gradnjo ali prenovo. Sejem Dom je največji sejem glede na razstavne površine, število razstavljavcev in obiskovalcev, ki ga marca že tradicionalno organizira osrednji prireditveni center Ljubljana. Sejem pod sloganom Ključne rešitve za vse tiste, ki gradijo, prenavljajo ali pa to načrtujejo, privabi zadnja leta prek 56.000 obiskovalcev.

  Na 58. Sejmu Dom različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice na 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavlja 528 podjetij iz 26 držav.

  Pregled nad ponudbo na razstavnih prostorih spremlja vse dni sejma brezplačno svetovanje za obiskovalce. Brezplačna predavanja in nasvete sta pripravila Gradbeni inštitut ZRMK ter svetovalna mreža ENSVET – Eko sklad. Prvi pokriva strokovno-tehnično področje, drugi pa področje kreditiranja in sofinanciranja okolju prijaznih naložb fizičnih in pravnih oseb.  Svetovanje vsebuje področja od postopkov pridobitve upravnih dovoljenj, nasvetov arhitekta, statika, geomehanika, gradbenega fizika in drugih strokovnjakov, o celovitih (energetskih) prenovah stavb, trajnostnega ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, gradnje ali prenove klasično zidanih, spomeniško zaščitenih ali montažnih gradenj, pasivnem in skoraj nič-energijskem standardu gradnje do bivalnega okolja in seznanjanja z novostmi.

  Urednik portala MojPrihranek.si

  Prejšnji članekPOUČEN UPRAVLJALEC MALE ELEKTRARNE – zakonsko obvezno usposabljanje lastnikov
  Naslednji članekVabljeni na prvi pomladni Marlesov dan odprtih vrat

  Urednik portala MojPrihranek.si

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.