32. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti

  Oglas za MEGRO s ključnimi podatki o dogodku
  32. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti

  Kdaj

  8. marca, 2023-11. marca, 2023    
  Cel dan

  Kje

  Pomurski sejem d. o. o.
  Cesta na stadion 2, Gornja Radgona, Slovenija, 9250

  Vrsta dogodka

  MEGRA, 32. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale, obrti in trajnostnih tehnologij bo predstavil najnovejše možnosti za sodobne, zelene novogradnje, za obnovo stavb in urejanje okolice. Pospeševal bo izrabo obnovljivih virov energije in energetsko varčevanje, gradil in posodabljal infrastrukturo, poslovne objekte in domove. Investitorjem bo ponudil mojstrske izdelke in storitve, izvajalce pa opremil z vrhunsko mehanizacijo, orodji, opremo in znanjem. Mlade bo opozoril na pomen gradbeništva in obrti ter jim ponudil ciljno izobraževanje in zaposlitev.

  Na sejmu boste našli tudi svetovanja za obiskovalce, in sicer brezplačni nasveti s področja OVE in URE ter o pridobitvi nepovratnih sredstev in ugodnih kreditov Eko sklada, individualna svetovanja arhitektov in svetovanja o celoviti prenovi stavb, trajnostnem ogrevanju, hlajenju in prezračevanju stavb ter nasveti o sodobnih bivalnih okoljih v povezavi z zdravstvenimi tveganji.

  Odvila se bosta tudi dva tekmovanja, tekmovanje dijakov in študentov gradbeništva v gradnji mostov iz špagetov in mednarodno tekmovanju mladih slikopleskarjev.

  Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.