Tende, ki služijo vse leto v vseh razmerah

Poleti v miru posedeti na terasi, na katero se uprejo sončni žarki, je skorajda misija nemogoče. Pred pripeko in v končni fazi tudi pred nepredvidljivimi plohami ali le radovednimi pogledi se lahko zaščitite z namestitvijo ustrezne tende.

1. KAKOVOST

Tenda ni nekaj, kar bi pogosto menjavali, Izberite tendo, ki bo kakovostna in nam bo dobro služila še dolga leta.

2. BARVA

Si želite, da bi se tenda barvno skladala z glavnim objektom ali izstopala? Izbirate lahko med različnimi barvami in vzorci blaga, na izbiro pa so tudi različne barve konstrukcije. Barvanje konstrukcije je namreč mogoče po katerem koli RAL-u, teh pa je že v standardni kolekciji več kot 10, pojasnjujejo pri Senčilih Bled, kjer ponujajo 300 različnih dizajnov tkanin in s tem na tisoče barvnih kombinacij.

3. PRILAGODITE OBSTOJEČI SITUACIJI

Obstaja več različnih vrst tend in pomembno je izbrati tendo glede na lego, kamor boste tendo namestili in površino, ki jo želite prekriti, senčiti, poudarjajo pri podjetju Senčila Bled. Na voljo so klasične balkonske tende s škarjasto zložljivimi rokami (na roke ali na elektropogon) in kasetne, ki so odlična rešitev predvsem, če ni nikakršnega nadstreška in je velika izpostavljenost vremenskim vplivom. Tende s teleskopskimi rokami na elektropogon, so med novostmi na trgu in so primere za senčenje večjih površin, t.i. jumbo tende pa lahko prekrivajo površino kar okoli 5m x 18 m. Prednost teleskopskih rok je v večji stabilnosti senčila in ta, da je blago v vsaki poziciji maksimalno napeto. Pri uporabi tehnike teleskopskih rok, ki jo je oblikoval in razvil STOBAG, je mogoč izpah do 5m ter tako z eno tendo senčiti velike površine do 90m2.

a) Izpostavljenost vplivom okolja

Prav vsaka stvar se, če je ves čas izpostavljena vremenskim vplivom, prej uniči, kot če je pred njimi zaščitena. V primeru velike izpostavljenosti, se zato svetuje namestitev kasetne tende. Ko je zložena, je zaščitena v aluminijasti kaseti tako pred vremenskimi vplivi kot recimo vandali in tako vam bo lahko služila dolga leta. Na voljo je več različic.

senčila Bled tendab) Vas motijo pogledi sosedov?

Včasih je vse, česar si želimo, le miz in nekaj zasebnosti. Pred radovednimi pogledi sosedov ali mimoidočih se lahko uspešno obvarujete z navpičnimi (stranskimi) tendami, ki so hkrati tudi odlična zaščita pred vetrom in sončnimi žarki. Kako jo želite razpirati in kako pritrditi? Izbirate lahko med več možnostmi.

c) Senčenje površine, ki NI ob steni

Če želite senčiti površino, ki ni neposredno ob hiši, lahko postavite prostostoječo tendo. Postavite jo lahko sredi vrta, na igrišče … ščitijo pred soncem in z njimi lahko senčite površino cca. 40 m2. Odvisno od modela in želenega udobja, je pogon lahko ročen z monokomandno palico ali z motorjem. Z motorjem je mogoče upravljati kar z daljinskim upravljavcem ali senzorji za veter in sonce.

č) Namesto nadstreška

stranska tenda Senčila Bled

Tudi to je mogoče. Tende za terase STOBAG so zelo vzdržljive in nudijo dodaten prostor na prostem zahvaljujoč dovolj velikemu naklonu in tkanini, ki je vodoodporna in ščiti tako pred dežjem kot pred soncem. Konstrukcija omogoča kombiniranje horizontalnih tend z vertikalnimi. Upravljanje na elektromotorček ali avtomatizirano? Kakor želite.

d) Senčenje zimskega vrta

Če imate zimski vrt in si poleg zaščite pred dežjem in vetrom želite tudi nekaj sence, potem so ustrezna rešitev STOBAG sistemi s stekleno streho. Gre za stabilne aluminijaste konstrukcije z integrirano stekleno streho (varnostno lepljeno steklo) in optimalnim sistemom za senčenje.

info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Urednica portala MojPrihranek.si

VIRSenčila Bled
Prejšnji članekNaprave v stanju pripravljenosti vas stanejo več kot si mislite
Naslednji članekAvtomobilski velikani so se obvezali k zmanjšanju porabe goriv
info@sencila-bled.si | 04 575 23 00 | Spletna stran

Celostne rešitve na področju senčenja in dekoracije prostorov s senčili. Strokovnjak za izbiro najprimernejših vrst senčil za vaš prostor.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.