Vsestranskost stropnih in visečih svetilk

Svetloba je zadnji del sestavljanke, ki jo potrebujejo vaši prostori. Izbira stropnih svetilk je brez konca, vseeno pa lahko izbiro s pravimi nasveti usmerimo v pravo smer. Zadnje čase so velik hit viseče luči oziroma viseče svetilke. Zakaj? Razlogov je več, vsi pa so korak v pravo smer, ki smo jo omenili. Poglejmo si, zakaj je pametno v prostor namestiti visečo svetilko in kako nam bo pomagala pri vsakdanjem življenju.

Uporabnost in prilagodljivost

Viseče svetilke so zelo prilagodljive vašim željam. Višino lahko poljubno nastavljate in tako predstavljajo tisti del prostora, ki omogoča več funkcij v eni. Zaradi vsestranskosti jih lahko uporabite v čisto vsakem prostoru. Čeprav so močno priljubljene, jih veliko ljudi še vedno nima doma, ker predstavljajo bolj moderen stil. In ravno iz tega razloga je odlično, če se v nakup viseče svetilke spustite že zdaj.

Bakrena svetilka
Bakrena svetilka

V skladu z novim standardom EU se stropne svetilke zdaj prodajajo brez vtičnih povezav.

Ko se odločate za nakup, pomislite tudi, koliko jih želite imeti in katere velikosti. Nad jedilno ali pisalno mizo je največkrat dovolj ena večje velikosti. Če je ta miza večja ali pa želite več svetlobe, je odlična izbira več visečih svetilk. Te so popoln element, ki manjka vašim prostorom.

Vsestranske barve svetilk

Pri vsakem elementu v vaši hiši je pomembno preveriti, kako se ujema z drugimi. Najbolj pomembna stvar pri tem je barva. Ko pa pomislimo na luči, nam te ne ponujajo veliko možnosti iz barvnega spektra. Pri stropnih svetilkah pa je to drugače, saj so zaradi nižje lege veliko bolj pomemben del prostora, kot bi si mislili. Seveda lahko izberete ekstravagantne barve, a verjetno ta izbira ne bo v skladu z modernostjo, ki jo prinašajo viseče luči. Bela, siva, črna in bakrena, so esencialne barve, ko govorimo o stropnih svetilkah. Moderno, retro, bogato in skromno obenem. Poleg tega pa so to barve, ki se skladajo z večino ostalih.

Siva svetilka
Siva svetilka

Ambient preko čudovitega dizajna

Vedno se trudimo, da bi v našem domu pričarali določen ambient. Namesto sveč in ostalih manjših svetil lahko preprosto uporabite visečo svetilko, ki nudi vse to in še več. Že sam videz je čudovit, svetloba pa postane veliko bolj domača kot pri navadnih stropnih lučeh. Hkrati so odličen dekorativni element kateremukoli prostoru v hiši. Dizajn industrijskih strojev se sicer ne sliši mikavno, ampak prav to je tisto, kar da takim svetilkam piko na i. Naj vas ne bo strah pred tem, da bi se gugale sem ter tja. Posamezne svetilke so dovolj težke in obenem trdno pritrjene, da do guganja ne bo prihajalo.

Dizajn pripomore k čudovitemu ambientu
Dizajn pripomore k čudovitemu ambientu

Preden postanejo preveč popularne, si lahko pogledate celotno ponudbo stropnih oziroma visečih svetilk. In ne pozabite na naše nasvete med nakupovanjem. Naj bodo vaši prostori od zdaj naprej čim bolj svetli.

Prejšnji članekPozor! Če tega pri avtomobilu ne rešite pravočasno in pravilno, boste plačevali dajatev
Naslednji članekKako izbrati ustrezno čistilno napravo, ki nam bo zvesto in poceni služila dolga desetletja?
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.