Varčana Wi-fi LED svetilka, ki spreminja barvo!

Wight je okolju prijazna svetilka, ki vam pomaga varčevati pri porabi energije. Po zaslugi napredne tehnologije, vam omogoča, da lahko svetlobo svetilke prilagoditedejanskim potrebam ali vašemu razpoloženju. Wight je poseben sistem osvetlitve, zasnovan in izdelan v Firencah.

Novost je svetilka v obliki kocke, ki na vsaki stranici upravlja 162 LED diod, polovico za belo svetlobo in polovco za barvno svetlobo. Svetilka lahko prilagodi barvo, jakost in druge parametre vsake ploskve z uporabo računalnika, mobilnega telefona ali posebnega daljinskega upravljalnika. Naprava je v resnici povezana z majhnim napajlnikom električne energije in jo je možno upravljati in nadzorovati preko Wi-fi omrežja.

Wight ni zanimiva samo iz tehnološkega vidika, saj je tudi ekološka in varčna. LED diode se ne segrevajo, ne oddajajo škodljivih snovi in rabijo le pol toliko električne energije kot energetsko varčne žarnice. Priklopna moč svetilke 84 W (vatov) ustreza svetlosti 600 W klasičnih žarnic, kar bistveno pripomore k učinkoviti rabi energije.

Projekt Wight je v fazi prodkucije prvih svetilk, ki so bile prednaročene s strani podpornikov, preko spletne strani projekta http://bit.ly/w2tl. Do sedaj je bilo na voljo omejeno število primerkov, ki so bili namenjeni podpornikom projekta. Ti bodo s povratnimi imformacijami o delovanju pripomogli k dodatnemu izboljšanju učinkovitosti in funkcionalnosti te svetilke. Ker takšne naprave lahko pripomorejo h kvalitetnemu bivanju in varčni rabi energije upamo, da bo svetilka kmalu na voljo širši javnosti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.