Najnovejši LED proizvodi za živinorejske objekte vzbuja zanimanje na tujih trgih

Grah Lighting z novimi rešitvami skrbi za varčno notranjo osvetlitev gospodarskih poslopij živinorejske industrije. Živinorejci v tujini dajejo velik poudarek ekološkemu kmetovanju in zmanjševanju izpustov ogljikovega dioksida.

 

Najnovejši proizvodi vodilnega slovenskega proizvajalca cestne in komercialne LED-razsvetljave so razviti v skladu z zadnjimi smernicami notranje razsvetljave. Manjša poraba električne energije in zmanjšane količine ogljikovega dioksida ter pravilna barva svetlobe so najpogostejša odločitev živinorejcev za zamenjavo starih fluorescentnih svetilk, ki imajo klasične T5 ali T8 sijalke, z novimi LED-svetilkami. Povišana koncentracija amonijaka v prostoru ne sme vplivati na njihovo delovanje, zato morajo biti pri izbiri svetilk še toliko bolj pozorni. Grah Lighting pri svojih rešitvah ponuja možnost prilagajanja osvetlitve. Za dnevno aktivne živali se v hlevu glede na potrebe po dnevni svetlobi lahko prilagaja barvna temperatura svetlobe.

 

V tujini živinorejci zadnje čase intenzivno zamenjujejo notranjo razsvetljavo v hlevih. Slovenski proizvod je zanje zanimiv, ker zagotavlja optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Sicer pa ima domači proizvajalec konstrukcijske rešitve za vsa okolja. Svetilke, ki so primarno namenjene razsvetljavi hlevov, se lahko z manjšimi prilagoditvami uporabljajo tudi v proizvodnih in skladiščnih prostorih. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.