Če še ni, naj vaš objekt nikoli ne postane brezplačna samopostrežna trgovina za nepridiprave

Zasnovi protivlomnega sistema se še vedno namenja premalo pozornosti.

Protivlomni sistem je obvezna oprema vsakega novega in obstoječega objekta. Zato je smiselno, da se ob novogradnji poleg električnih instalacij pripravi tudi vse potrebne povezave za vgradnjo protivlomnega in video nadzornega sistema. V obstoječih objektih je mogoče novi protivlomni sistem ali nadgradnjo obstoječega izvesti tudi v kakovostni brezžični tehnologiji.

Kako zasnovati protivlomni sistem?

Vsak objekt, ki ga želimo tehnično varovati, je unikaten. Splošnega pravila za število senzorjev in način varovanja ni. V veliki meri je stopnja zaščite odvisna od stopnje ogroženosti, investitorja in arhitekture objekta. Zato je treba pred vsakim načrtovanjem sistema dobro poznati namembnost objekta in želje uporabnika, ki bo sistem vsakodnevno uporabljal. Treba je poznati tudi funkcionalnost posameznih prostorov in način uporabe. Že v prvi fazi pa lahko definiramo, ali bo sistem zaznaval vlomilca pred vstopom v objekt ali ob vstopu. V zadnjem času se vse bolj uporablja tudi poseben režim varovanja – nadzor nad vstopnimi točkami tudi v času, ko ste v objektu.

Najboljši načrt za varovanje vašega objekta še ni napisan

Zato učinkovitega načrta za svoj objekt ne boste našli na internetu. Najboljši in vašemu objektu prilagojen protivlomni sistem in sistem za videonadzor zato raje zaupajte strokovnjakom z večletnimi izkušnjami, kot je podjetje Mobicom iz Trzina. Načrtovali in izvedli so sisteme tudi za najbolj varovane državne, finančne in zasebne objekte, kjer so zahteve na najvišjem možnem nivoju. Vse te izkušnje zato z lahkoto prenesejo v varovanje objektov investitorjev, ki so finančno bolj omejeni, zahteve po stopnji varovanja pa niso nič nižje. Kako učinkovit bo vaš sistem varovanja, je odvisno od vas in strokovnjaka, ki bo skupaj z vami sistem zasnoval. Izkušnje in dobro poznavanje delovanja posameznih sistemov in tehnologij so bistvenega pomena.

DIY varovanje stanovanjske hiše

Za vse, ki bi si želeli za stanovanjsko hišo protivlomni sistem zasnovati sami, v podjetju Mobicom ponujajo možnost samoizobraževanja v obliki priročnikov, na sedežu v Trzinu pa so odprli show-room, kjer vam bodo strokovnjaki razložili delovanje različnih elementov protivlomnega sistema in vam omogočili nakup po ugodnih cenah. Če boste pohiteli, boste lahko še ujeli akcijo enega od treh sestavljenih kompletov elementov za varovanje hiše. Več si preberite na spletni strani mobicom.si.

info@ecetera.si | 01 600 10 10 | Spletna stran

Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

Prejšnji članekBarva leta 2020 je kontrast sodobnemu ritmu življenja
Naslednji članekGradnja hiše – zakaj Ytong kupci dobijo več
info@ecetera.si | 01 600 10 10 | Spletna stran

Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.