Z zimskim vrtom uživate v naravi z udobja domačega doma

Zimski vrt na vrhu manjše vzpetine

Zimski vrt da bivanju povsem novo dimenzijo. Omogoča vam, da uživate v vrtu preko celega leta. Zimski vrt lahko postane kakovostna nadgradnja bivalnega prostora in pomemben povezovalni element med notranjim in zunanjim delom vašega objekta. Glavna prednost je svetloba. ​

Obilica svetlobe

Nobena skrivnost ni, da si v jesenskem in zimskem času močno želimo daljših dni in toplote. Kratki dnevi in stalna megla nas utrujata, pomanjkanje svetlobe pa lahko vodi v motnje v razpoloženju. Zimski vrt reši to težavo, saj vam tudi v sivih dneh omogoči, da se okopate v naravni svetlobi. Temačni dnevi bodo tako z zimskim vrtom postali preteklost!

Gojite sadike tudi jeseni in pozimi

Svetlobe nimate radi le vi, ampak tudi vaše rastline. V zimskem vrtu lahko rastline vzgajate vse leto, s tem pa se v prostoru tudi lažje diha. Sadike lahko v jesenskih ali pa zimskih mesecih vzgojite v prostoru z obilico sončne svetlobe in se tako pripravite na vrtno pomladno sezono. Vaši sosedi bodo zavidali cvetoče zelenje v vašem domu ne le pomladi in poleti, ampak tudi jeseni in pozimi.

Občutek zunanjosti

Zimski vrt je prostor, ki vam da občutek zunanjosti. Steklene stene omogočajo razgled na okolico in čeprav se vam zdi, da se v jesenskih mesecih narava pripravlja na spanje, vam ponuja pogled na življenje. Opazite ptičke, ki iščejo hrano? Kaj pa sosedovo mačko, ki jih preganja? V udobju zimskega vrta pa boste spomladi prvi opazili prebujajoče se brstiče na drevesih.

Pristen stik z naravo

V zimskem vrtu se počutite kot eno z naravo, čeprav ste v notranjem prostoru in ravno to je zagotovo eden najpomembnejših razlogov za gradnjo zimskega vrta. Ta poseben prostor vas namreč povezuje z naravo in okolico, da lahko v njej uživate tudi v dežju ali snegu. Pozabite na prezeble noge in mokre nogavice, v zimskem vrtu boste lepo na varnem.

Zaupajte strokovnjakom

Zimski vrt boste enostavno realizirali z izkušeno ekipo strokovnjakov MCA inženiringa, ki deluje na področju zunanjega stavbnega pohištva. Podjetje stremi k temu, da vam zagotovi ustrezno kakovost in izvedbo v dogovorjenem roku.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekS predlogom zakona o OVE bi lahko privarčevali milijone
Naslednji članekSte vedeli, da ta proizvajalec orodja izdeluje tudi kavne aparate?
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.