Turška savna za sprostitev in krepitev zdravja

Odprta vrata v turško savno

Zima je še v polnem razmahu, zato se še toliko bolj obračamo k sproščanju v toplem okolju. Savna s svojo sproščujočo noto skrbi za naše duševno zdravje, poleg tega pa ima tudi številne pozitivne učinke na naše telo. Krepi namreč naš imunski sistem, ob redni uporabi pa tudi preprečuje virusna in bakterijska obolenja. To pa je trenutno cilj čisto vsakega od nas.

Starodavna oblika sproščanja

Turške savne so ena najstarejših oblik sproščanja, saj so jih poznali že v Antičnem Rimu. Prerod pa so doživele v viktorijanskem času, ko so se razširile po Evropi. Danes imamo turško savno lahko nameščeno v udobju našega doma, kar pomeni, da redno izkoriščamo njene prednosti. Kdo si v trenutnem obdobju ne želi sproščujoče savne, v kateri lahko uživamo kar doma?

Turška savna v marmorju

Pozitivni učinki na telo in duha

Parna turška savna svoj učinek doseže že pri 40 °C, saj zagotavlja zelo visoko stopnjo vlažnosti. Vlaga ima izredno pozitivne učinke na naše telo, saj pospešuje pregrevanje in znojenje ter blagodejno vpliva na sprostitev mišične napetosti. Ima tudi neverjetne učinke na naši koži, saj odpira pore, s čimer se koža očisti in postane nežna ter gladka.

Glede na to, da trenutno vsi skrbimo za naše zdravje, je idealen trenutek, da premislite o nakupu domače turške savne. Vodna para namreč razstruplja naše telo, s potenjem pa se izloča tudi odmrla koža ter ves prah in umazanija, ki se nabira na nas. Poleg tega izboljša prekrvavitev kože, pospeši bitje srca in spodbudi izločanje odpadnih in strupenih snovi iz ledvic. Redna uporaba tudi izboljša našo imunsko odpornost.

Skica montaže savne
Vgradnja turške savne je prilagojena posameznikovim željam in potrebam.

Montaža domače turške savne

Preden se odločite za montažo, morate premislite, kako se bo turška savna vklopila v vaš obstoječi dom. Preverite morate, če imate dovolj prostora za vgradnjo ločene kabine za savnanje, pri čemer ne pozabite na priključke za elektriko in vodo. Svojo obstoječo kopalnico lahko tudi spremenite v domači wellness, kar ne zahteva dodatnega prostora.

Za vsa dodatna vprašanja se obrnite na Tehno center – K d.o.o. na telefonsko številko 040 329 563 ali na elektronski naslov tck@tck.si. Strokovnjaki vam bodo pomagali najti pravo turško savno za vaš dom. Podjetje je postavilo že številne hišne turške savne po celotni Sloveniji, zato vam bodo znali pomagati pri vgradnji vaše.

O podjetju

Podjetje Tehno center – K d.o.o. deluje že od leta 2003. V podjetju veliko dajo na kvaliteto materialov in končnega izdelka. Pri tem pa imajo vedno v mislih tudi povprečnega kupca savn, ki pri njih dobi kvaliteten izdelek po dostopnih cenah.

Podjetje TC-K, d. o. o. je specializirano na področju postavitve savn. Nudijo vam kvalitetno izdelavo in montažo po dostopnih cenah.

VIRTehno center - K
Prejšnji članekTo je ženski avto leta
Naslednji članekKako se dokončno znebiti rdečih polžev na vrtu

Podjetje TC-K, d. o. o. je specializirano na področju postavitve savn. Nudijo vam kvalitetno izdelavo in montažo po dostopnih cenah.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.