Pregradite otroško sobo in svojim otrokom zagotovite zasebnost

Predelna stena z žepki

Pomanjkanje prostora se hitro čuti, ko otroci začnejo odraščati. Dva majhna otroka v eni sobi še ne predstavljata težave, ko pa otroci odrastejo, jim je potrebno zagotoviti nekoliko zasebnosti. Pri trenutnih cenah nepremičnin je težko kupiti večjo nepremičnino, kar pa ne pomeni, da ne obstaja druga rešitev. Sobo namreč lahko tudi pregradite.

S pregradnimi stenami do večje zasebnosti

Pregradne stene niso odlična rešitev zgolj za pisarne, saj tudi v domačem okolju pridejo še kako prav. Če si sobo delita dva otroka, ki oba hodita v šolo in potrebujeta mir za učenje, s pomočjo pregradne stene ustvarimo ločen študijski kotiček. Sobo lahko tudi pregradimo na dva dela in na ta način ustvarimo dve ločeni otroški sobi.

Ženska v pisarni ob pregradni steni

Pregradne stene so enostavne za uporabo, saj jih zgolj primemo in postavimo kamor želimo. Izberemo lahko tudi take s koleščki, ki zagotavljajo še lažje manevriranje. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in materiali, tako da lahko ustvarite pregrajen in zaseben prostor po svojih željah.

Za malce bolj zahtevne okuse

Navdušenci nad notranjim dizajnom bodo očarani nad predelnimi stenami z žepki ali prostorom za rože. Zelenje ustvari domačo in pomirjujoče vzdušje v sobi in je zato še toliko bolj primerno za šolajoče otroke. Pregradna stena z žepki pa ustvari še kako potreben dodaten prostor za shranjevanje, ki ga v otroških sobah vedno primanjkuje. Dodaten plus pregradnih sten je zvočna absorpcija, ki bo otrokom zagotovila miren kotiček za učenje.

Pregradna stena

Iznajdljivost je ključ

V prostoru z malce iznajdljivosti in improvizacije lahko ustvarimo večjo zasebnost in sobo celo pregradimo na dva dela. Bogato ponudbo pregradnih sten najdete v spletni trgovini Kataloške prodaje, kjer so vam na voljo različni modeli, materiali in velikosti. Z nekaj truda bodo vaši otroci kmalu uživali v večji svobodi in zasebnosti.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekVhodna vrata ustvarijo prvi vtis vašega doma
Naslednji članekTako je videti ogljično negativen in energetsko nevtralen dom
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.