Oprema pisarne od A do Ž

Konferenčna soba

Pisarniški prostor mora biti funkcionalen, saj je v prvi vrsti namenjen delu. Ker preživljamo vse več časa za računalnikom, moramo seveda poskrbeti za ergonomijo, s katero preprečimo morebitne poškodbe. Prav tako pa je v pisarniškem prostoru pomemben izkoristek prostora, še posebej v manjših prostorih. Vas zanima, kaj vse vključuje profesionalno pisarniško pohištvo?

Direktorsko pohištvo

Direktor je najpomembnejša oseba v podjetju, zato se tudi spodobi, da je njegova pisarna najbolj urejena. Moderne oblike in gladke linije preoblikujejo izgled pisarne in jo naredijo sodobno ter dih jemajočo. Direktorska miza je seveda najpomembnejši element direktorske pisarne, vse bolj priljubljeno pa je tudi direktorsko pohištvo, dopolnjeno s skritimi tehnologijami.

Direktorska pisarna

Operativno pohištvo

Operativno pohištvo je eden najbolj pomembnih elementov pisarniškega dela, ki lahko izboljša komunikacijo in delovno uspešnost med zaposlenimi. Posebno pozornost moramo nameniti ergonomskemu dizajnu in prilagoditvi pohištva dolgim delovnim dnevom. Malce barve pa popestri sicer strogo utilitarno sobo in jo spremeni v estetsko privlačno.

pisarna

Stoli

Na pisarniškem stolu preživimo več ur dnevno, kot bi bilo to dobro za nas. Zato vse bolj priljubljeni postajajo ergonomski stoli, ki poskrbijo za udobje in zdravje naše hrbtenice. Tudi ortopedski stoli imajo številne ugodne učinke na naše zdravje. Ne smemo pa seveda pozabiti na najpomembnejši stol – direktorski, ki mora biti primeren položaju osebe.

Pisarna s stekleno streho

Svetila

Svetloba je izredno pomemben del delovnih pogojev, saj naše oči trpijo, ko dolgo časa strmimo v zaslon. Zato je pri urejanju pisarniškega prostora ključnega pomena, da s pisarniškimi svetili poskrbimo za ustrezno osvetljenost, ki bo povečala udobje zaposlenih, hkrati pa tudi povečala njihovo produktivnost in izboljšala splošno razpoloženje v pisarni.

Svetilki nad pisalnima mizama

Akustični paneli

Akustični paneli imajo dvojno funkcijo, saj imajo izredno praktično vlogo (odpravljajo odmeve zvoka od sten in tako izboljšujejo akustiko), hkrati pa lahko vplivajo na dizajn prostora. Z dekorativnimi stenskimi paneli namreč lahko popestrimo dolgočasne prostore in jih naredimo bolj prijazne do zaposlenih.

Stenski paneli

Predelne stene

Bi radi dosegli večjo zasebnost in ločenost pisarniškega prostora? Potem so predelne stene prava rešitev za vas. Ločitev delovnega prostora je pomemben del pisarniškega dela, saj omogoča lažje sobivanje delavcev in povečano produktivnost. S predelnimi stenami lahko večje prostore preuredimo v manjše predelke.

Predelne stene v pisarni

Vse in še več na enem mestu

Vso pisarniško opremo lahko najdete v spletni trgovini OpremiPisarno.si, kjer vas čaka bogata ponudba pisarniškega pohištva. Možno je tudi financiranje v obliki lizinga za podjetja, zavode ter s. p.-je.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekSpletni kalkulator: izračunajte višino energetskega dodatka
Naslednji članekKako zaščititi les za zimo?
Katja Stojić
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.