Notranja vrata za piko na i vsakega prostora

sezamy dnevna soba

Pri opremljanju ali prenovi doma veliko pozornosti namenjamo velikim kosom pohištva, kot so na primer kavč, postelja in kuhinjska miza. Pogosto pa spregledamo prav tako pomemben element, ki ga najdemo v prav vsaki sobi – notranja vrata. Ta zaključijo vsak prostor in dodajo tisto piko na i, ki sobo spremeni v domačo oazo.

Različni stili notranjih vrat

Vsak ima svoj okus, zato vam je na voljo tudi več različnih dizajnov. Ste pristaš modernizma? Potem so prava izbira bela lakirana notranja vrata, ki ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Imate majhne otroke in vas skrbi občutljivost materiala? Izberite notranja vrata z umetnimi furnirji, ki so izredno obstojna. Za vse pristaše narave priporočamo notranja vrata z naravnimi furnirji, ki so zaščitena pred izgubo barve. V kolikor pa živite v majhnem stanovanju, so prava izbira zagotovo drsna in zgibna notranja vrata, ki ne zavzemajo dragocenega prostora.

Dnevna soba

Klasika z razlogom

Bela notranja vrat so zelo pogosto izbira pri opremi stanovanja, in to z dobrim razlogom – bela barva je namreč vedno moderna in sovpada s čisto vsakim dizajnom sobe. Odličen primer klasičnih belih vrat so zagotovo Porta Doors, ki ponujajo širok izbor površin in modelov. Zelo iskane so tudi nove površine v odpornih, 3D laminatih: rahlo hrapava površina v modernih barvah.

Prednost Porta Doors je zagotovo ta, da jih lahko kombinirate z različnimi stili dizajna, saj ponujajo širok spekter modelov. Pri obdelavi površine lahko izbirate med različnimi dekorji folije, imitacije furnirja, CPL in PVC površinami in naravnimi furnirji. Notranja sestava krila je lahko iz različnih polnil: satovje, perforirana iverica, polna iverica, lepljen masiven les ali MDF. Na voljo so tudi trije različni načini odpiranja: krilno (eno ali dvo-krilno, drsno ob ali v steno in zgibno odpiranje.

Ne pozabite na podboje

Porta Doors ponujajo tudi nove podboje, ki jih lahko namestimo preko starih kovinskih. Teh vam ni potrebno odstranjevati, saj lahko nove lesene namestite kar prek starih. Rešitev je hitra in elegantna. Za prehodne prostore pa so bolj primerna notranja vrata, ki so kombinacija kovinskih podbojev in lesenih vratnih kril.

Za vse informacije se lahko obrnete na podjetje Sezamy, d. o. o., kjer vam bodo vedno pomagali izbrati najboljša vrata za vas. Pokličite na tel. št. 03 4903620 ali pišite na sezamy@siol.net.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekOčistiti glavo tuša še ni bilo tako preprosto
Naslednji članekSkrbno izbrani stoli poživijo prav vsak prostor
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.