Notranja senčila: PLISE

Plise je dekorativno senčilo, ki vam ponuja odlično zaščito pred soncem, hkrati pa polepša izgled vaših prostorov. Zavesa plise je senčilo iz finega gubanega platna. Zaradi svoje zasnove je prilagodljivo in široko uporabno doma in v poslovnih prostorih, za dekoracijo in zatemnitev.

PLISE senčila, ki jih ponuja TEHROL, odlikuje predvsem prilagodljiv sistem, ki je primeren za vsak tip oken, privlačne oblike in barve, velik izbor tkanin, enostavna namestitev ter preprosto upravljanje. Sistem plise je primeren za vsak tip okna, za velika in majhna okna, strešna okna, stropna okna, okna nepravilnih oblik in zimske vrtove.

KRMILJENJE IN MODELI PLISEJEV

Različne možnosti krmiljenja: ročno, vrvica, verižica, vzmet, palica ali na motor. Plise senčila so primerna za običajna vertikalna okna, strešna okna in zimske vrtove.

PLISE TKANINE IN DRUGI MATERIALI

Tkanina je iz 100 % poliestra, barvana z obstojnimi barvili in obogatena z raznimi premazi (proti prahu, za UV-obstojnost, izolacijski premaz …). Ob samem razrezu tkanine se uporabljajo posebni noži, ki termično obdelajo rob tkanine.

Aluminijasti profili in drobni kovinski delci so iz nerjavečih materialov. Najlonska vrvica je v sredini ojačana z jedrom, kar omogoča večjo trdnost.

Plastični elementi so narejeni iz plastike, kateri je primešano steklo, da se ob večjih obremenitvah ne obrabi.

Vsi materiali so bili testirani in preverjeni na različnih inštitutih kakovosti po vsem svetu in ustrezajo visokim standardom kakovosti.

Več informacij dobite tukaj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.