Koliko denarja vam lahko prihrani slikopleskar?

slikopleskarstvo
Preverjeni slikopleskarji vas čakajo na Omisli.si/slikopleskarja (Foto: jarmoluk iz Pixabay)

Se mučite s prenovo doma in ste na meji proračuna ali pa ste ga že presegli? Potem je morda čas, da za beljenje razmislite o najemu slikopleskarja. V tem blogu vam bomo razložili, koliko denarja vam lahko prihrani slikopleskar in zakaj ima to resnično vrednost…

Ko boste nared, pa brž oddajte brezplačno povpraševanje na Omisli.si/slikopleskarja, kjer vas povežejo s preverjenimi slikopleskarji v vaši okolici.

Prihranek na materialih

Če se odločite za prenovo svojega doma, lahko hitro postane draga zadeva. Od materialov, orodij, barv in dodatkov za dekoracijo, stroški hitro naraščajo. Še posebej če se lotite posla sami, ne da bi imeli izkušnje. Slikopleskar, ki ima izkušnje in orodja, lahko prihrani veliko denarja. Lahko kupi materiale v večji količini in s tem prihrani na stroških. Prav tako pa lahko slikopleskar natančno izračuna, koliko materiala potrebuje, in se izogne nakupom preveč materiala.

Gotovo nimate vsega orodja doma. Vsaj kakšen brusilnik sten si bo treba izposoditi, kar hitro nanese tudi do nekaj 100 eur / dan.

Pa še, slikopleskar nabavlja material na firmo, kar pomeni, da bo davek na material znašal namesto 22% le 9,5%.

Prihranek na času

Če se odločite, da boste sami poskrbeli za slikopleskarstvo, se pripravite na dolgotrajno delo. Od priprave, brušenja in barvanja, vse to lahko traja več tednov. Poleg tega, da bo prenova trajala dlje, vam bo ta proces morda preprečil nadaljnje načrtovanje ali spremembe v vašem življenju. Slikopleskarji pa so izkušeni delavci in lahko hitro opravijo delo. To pa vam omogoča, da boste lahko hitreje nadaljevali s svojim življenjem in uživali v svojem novem domu.

Prihranek na napakah

Če nimate izkušenj z slikopleskarstvom, se lahko hitro zgodi, da boste naredili napako, ki vas bo stala denarja in časa. Še huje pa je, da lahko napake vodijo do težav, ki se bodo pojavile šele kasneje. Slikopleskarji imajo izkušnje in znanje, da se izognejo napakam. Prav tako pa lahko hitro odkrijejo težave, ki jih sami ne bi, in s tem preprečijo, da bi se težave še poglobile.

Prihranek na dolgoročnih stroških

Če ste naredili napako pri prenovi, je to lahko drago popraviti. Še huje, napaka lahko vodi do dolgoročnih težav, ki zahtevajo stalno vzdrževanje. Slikopleskarji pa lahko poskrbijo za dolgoročno lepoto in vzdrževanje z izbiro prave barve za vaše stene. Prav tako lahko izberejo posebne premaze, ki pomagajo pri zaščiti vaših sten pred poškodbami, ki se lahko pojavijo v prihodnosti.

Ko se odločate, ali najem slikopleskarja za prenovo vašega doma, je pomembno, da razmislite o vseh prednostih. Ne samo, da lahko slikopleskar prihrani čas in denar, ampak lahko poskrbi tudi za dolgoročno zaščito vašega doma.

Preverjeni slikopleskarji blizu vas so le klik stran.

logo omisli.si

Lokalni ponudniki, ki jim zaupamo.

Prejšnji članekČe so vas v času epidemije oglobili, potem ima ministrica odlično novico za vas
Naslednji članekNajcenejše in najdražje talne obloge?
logo omisli.si

Lokalni ponudniki, ki jim zaupamo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.