Kateri regal je pravi za vašo pisarno?

Pisarna bo z izbiro pravih regalov zaživela v svoji pravi luči
Pisarna bo z izbiro pravih regalov zaživela v svoji pravi luči

Organizirana pisarna je prvi korak do kakovostno opravljenega dela. Včasih je stanje v pisarni nevzdržno in se delo ne zmore opravljati tako tekoče, kot bi se sicer. Zgodba je povsem drugačna v čistem in urejenem okolju, ki je organizirano po vaših željah in zahtevah. Ne glede na velikost in obljudenost pisarne, mora biti ta organizirana, da lahko delo poteka nemoteno in na najvišjem nivoju. To lahko dosežemo z regali. A kako izbrati pravega?

Pravi regali imajo prave dimenzije in nosilnosti

Pri izbiri regalov za pisarne smo pozorni predvsem na dimenzije, ki morajo biti skrbno izbrane in izmerjene. Regali morajo spadati v prostor in ne pretirano posegati vanj, da se lahko mimo njih še vedno prehaja s peresno lahkoto. Izmeriti je potrebno tudi razdelke, v katere bomo postavljali škatle, knjige, datoteke in fascikle. Prav zaradi dimenzije in posledične količine vseh reči, je potrebno misliti tudi na nosilnost regalov v pisarni. Pisarniški regali so lahko prav toliko zmogljivi kot tisti, ki bi jih videli v skladiščih. Tako delimo regale za lažje in težje skladiščenje, ki zdržijo tudi preko 150 kilogramov teže. Za shranjevanje arhivskih podatkov bo to prišlo še kako prav.

Regali

Pisarniški regal naj spada v prostor

Pisarna ni le pisarna, ampak je delovno mesto, v katerem preživimo kar nekaj ur vsakdana. Ravno iz tega razloga moramo izbrati pravi regal za pisarno, ki odkljuka nekaj zahtev. Spadati mora v prostor in se zliti s preostalimi elementi v pisarni, da ne bi prišlo do pretiranih razlik v stilu in barvah. Ujemanje regala v pisarni glede na velikost prostora smo že omenili, a gre vseeno za pomembno lastnost. Nikakor pa ne smemo pozabiti, da lahko pisarniški regal tudi polepšamo oziroma priredimo prostoru. Izbrane barve, dodatki, rastline in podobno bodo regalu in pisarni dodale nov in svež navdih.

Regali v pisarnah naj bodo ustvarjeni z mislijo naprej

Datoteke, dokumenti, fascikli in druge reči se bodo z vsakim mesecem in letom nabirale ter zavzemale vse več prostora. Zaradi tega je pomembno izbrati dovolj velik regal, ki bo imel še vedno dovolj prostora za dodajanje novih stvari. Najboljša izbira pa so prilagodljivi regali za pisarne, ki jih je možno višati in širiti ter konfigurirati po svojih željah ter zahtevah prostora.

Pestro ponudbo regalov najdete na spletni strani Kataloške prodaje. Bodite korak pred svojim delom in življenjem s pravimi regali za vašo pisarno.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekPomlad je ključna za lepo trato čez celo leto
Naslednji članekKarta “Potresna nevarnost Slovenije – projektni pospešek tal” postala del zakonodaje
Logotip
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.