Katere vrste notranjih senčil poznamo?

Notranja senčila močno vplivajo na videz in počutje v prostoru. Poleg funkcije senčenja so tudi dekorativni element. Razlikujejo se po obliki, videzu, prosojnosti in načinu montaže, saj jih je mogoče montirati neposredno na steklo ali zid.

NOTRANJE ŽALUZIJE

Notranje žaluzije so učinkovito in cenovno dostopno senčilo. Nudimo vam dva modela notranjih žaluzij. Osnovni model Klasik in izboljšani model Diplomat. Na izbiro je veliko različnih barv lamel.

NOTRANJI SCREEN

Notranji screen je učinkovito senčilo modernega izgleda. Ob učinkovitem senčenju nam omogoča skoraj nemoten pogled iz prostora. Na izbiro je veliko različnih tkanin, ki se razlikujejo po prosojnosti in barvah.

PLISE

Zavesa plise je senčilo iz finega gubanega platna. Zaradi svoje zasnove je prilagodljivo in široko uporabno doma in v poslovnih prostorih, za dekoracijo in zatemnitev. Sistem plise je primeren za vsak tip okna, za velika in majhna okna, strešna okna, okna nepravilnih oblik in zimske vrtove.

ECLISE

Sistem je preprost in funkcionalen. Dizajn je sodoben, trendovski, poleg senčenja je lahko tudi dekorativni element.

LAMELNE, PANELNE ZAVESE

Lamelne zavese so namenjene zasenčevanju srednjih ali večjih steklenih površin. Na izbiro so trakovi različnih širin in več barvnih nians. Panelne zavese so notranje senčilo, podobno lamelnim zavesam, vendar so trakovi po navadi širši. Njihova vloga je izrazito dekorativna, saj imajo čiste linije, ki dajo prostoru modernejši videz.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.