Katera barva sten je najboljša za vaše astrološko znamenje

Dom je vaše svetišče. Zato je ključnega pomena, da izberete barvo, ki ustreza vaši osebnosti. Opremljanje doma na podlagi astrološkega znamenja je zato odlična izbira, da ustvarite dom, v katerem se boste dobro počutili. Znamenja se med seboj razlikujejo po temperamentih in osebnostih značilnosti, zato je barvna paleta unikatna za vsakega.

Oven

Za njih so najboljše barve energetične in močne, ki ustrezajo njihovi dinamični osebnosti. Dobri barvi sta rdeča in roza. Rdeča je prava izbira, ker je to barva Marsa, planetnega voditelja ovna. Čeprav veliko ljudi misli, da je roza bolj primerna za otroške sobe, je dejansko močna in drzna barva. Odlična izbira je tudi oranžna, ki je primerna tako za moške kot ženske.

Bik

Bik je zemeljski znak, zato ga navdihuje narava. Te osebnosti morajo biti obkrožene z mehkimi zelenimi odtenki, ki jih opominjajo, da morajo ostati povezane z Zemljo. Odlična izbira je tudi kremna barva, ki ustvarja mirno okolje in bike opominja, da morajo ostati osredotočeni.

Prazna soba z zelenimi stenami

Dvojčka

Te osebe imajo najraje odprte prostore, ki nimajo veliko navlake. Bela barva je zato znje najboljša izbira. Dvojčki so namreč vedno v pogonu, zato bela barva sten ustvarja zen učinek in pomirjujoč odmor od njihovega natrpanega urnika. Dvojčki pa so lahko tudi bolj eklektični, zato jim bodo ugajali dodatki rumene, modre in oranžne, skupaj z različnimi vzorci, ki bodo odražali njihovo nenavadno osebnost.

Rak

Pastelne barve so najboljše za rake. Beli, roza, modri in pastelni odtenki bodo ustvarili dobrodošel občutek, ki ga raki najbolj potrebujejo. Vlada jim luna, zato jim najbolj ustrezajo romantične barve. Tudi vijolična jim ustreza, ker so lahko zelo čustveni. Vijolična jim bo zato dala energijo in pomirila njihova čustva.

Lev

Ker je lev otrok sonca, ga pritegnejo močne, sončne barve. Oranžna jim bo odgovarjala, prav tako pa zlata in temno škrlatna. To so tople barve, ki predstavljajo njihovo kraljevsko naravo, zvestobo in optimizem. Ker levi mislijo, da so kralji in kraljice svojega gradu, jim odgovarja vsaka barva, ki ustvarja kraljevsko avro.

Rumena hiša z rdečimi vrati

Devica

Zemeljsko rjava barva stene bo devico ohranjala prizemljeno, zato je kostanjeva zelo pomirjujoča. Katerikoli zemeljski odtenek bo prava izbira. Tudi ledeno modra bo delovala, saj so device običajno učinkovite in urejene. Device bodo pogosto izbrale barvo, ki se ujema z vsem. Zato posegajo po čistih in preprostih barvah.

Tehtnica

Tehtnice imajo rade prefinjene in dekadentne barve. Odtenek šampanjca bo dodal vtis prefinjenosti v njihov dom. Mehka roza bo vzbudila ljubečo naravo, temno zelena pa poskrbela za prizemljenost. Te barve se dobro ujemajo tudi z družabno osebnostjo tehtnice in njihovo potrebo po mirnem domu.

Škorpijon

Barvi škorpijona sta rdeča in črna. Mahagonijeva in barva terana sta tudi odlična izbira. Škorpijona vedno zanimajo intenzivne stvari. Zato jim bo odgovarjala tudi temno roza barva sten. Škorpijoni so obenem izrazito čustvena bitja, zato jim ustrezajo močne barve.

Rdeča stena

Strelec

Slivova barva je zelo močna izbira za strelca. Ta jim bo pomagala pri spiritualnih podvigih. Žive in zelene barve, kot je limetina, bodo prav tako ustrezale njihovi pustolovski naravi. Vzorci bodo vzbudili njihovo igrivo stran.

Kozorog

Ker so kozorogi radi na varnem, bodo svetlo sivi odtenki najbolj ustrezali njihovi konservativni naravi. Ti odtenki jim bodo omogočili, da dodajo barvne knjige, slike in rastline, ki bodo poživile sivino. Tudi mornarsko modra je dobra izbira.

Siva stena z minimalističnim pohištvom

Vodnar

Ker je Uran vladar vodnarja, jim bo odgovarjala modra. Ta bo pomagala njihovi inovativni naravi in jim omogočila eksperimentiranje z zabavnimi idejami. Ker imajo precej ekscentrično osebnost, bo siva ohranila sobo praktično in jim dala možnost eksperimentiranja z dodatki.

Ribi

Ker se to znamenje usmerja k vodi in oceanom, je turkizna dobra izbira. Njihovi domovi bodo kot nežni oceanski vetriči – mirni in romantični. Ker absorbirajo energije drugih ljudi, kar je lahko precej stresno, jih bo umirila nežno modra barva.

VIRArchitectural Digest
Prejšnji članekDan odprtih vrat Ytong hiše
Naslednji članekPonovna uporaba plastike med pandemijo?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.