Iščete kuhinjski pomivalnik z veliko posodo in manjšim odcejalnikom? Našli ste ga!

Umivalnik

Pri prenovi ali gradnji nove kuhinje je nekaj pomembnejših elementov, ki jim moramo posvetiti posebno pozornost. Med te zagotovo spada pomivalnik. Pomivalnik je kuhinjski element, ki je zagotovo največkrat in najbolj uporabljena stvar v vaši kuhinji in ob njemu dnevno preživimo veliko časa. Da nam bo delo v kuhinji lažje in bolj praktično, je dobro, da izberemo pomivalnik z veliko posodo in manjšim odcejalnikom. V njem lahko pomivamo velike posode in druge pripomočke. S pomočjo visoke ali izvlečne kuhinjske armature bo pomivanje posode postalo prijetnejše opravilo.

Predstavljamo vam dva pomivalnika, v katerih bo pomivanje posode povsem enostavno.

A Line PLUS PLUS pomivalnik

Gre za močan inox pomivalnik z maksimalno velikostjo posode, ki ga je možno vgraditi v omarico 60 cm. Pomivalnik ima majhne radije v posodi in je izdelan iz 1,0 mm debele nerjavne pločevine. Majhni radiji v posodi in velika globina omogočajo pomivanje vseh velikih pripomočkov v kuhinji, tudi rešetk iz pečice.

Na pomivalnik se lahko standardno namesti visoka armatura in Pop-UP sifon. Dodatno pa se lahko montira tudi dozirnik tekočega detergenta. Na njem je mogoče uporabljati leseno ali stekleno desko za rezanje ter odcejalne posode, ki so v pomoč pri pranju in odcejanju sadja in zelenjave.

Dimenzije A LINE PLUS PLUS so 860×520.

Umivalnik

Natura 200 PLUS pomivalnik

V nasprotju z nerjavno pločevino je pomivalnik NATURA 200 izdelan iz granita – mletih najtrših delcev Quarza, pomešanih z visoko kakovostnim vezivom z dodatki pigmentov in ostalih primesi, ki pomivalniku zagotavljajo odlične karakteristike, kot so odpornost na temperaturne razlike in praske.

Granitne pomivalnike izdelujemo v 4 barvah: črni, sivi, beige in beli.

Dimenzije pomivalnika NATURA 200 PLUS z največjo posodo so 860×500 in ga je možno vgraditi v omarico 60 cm. Velikost, oblika in globina posode omogočajo uporabo lesene deske za rezanje in odcejalne posode iz nerjavne pločevine, tako da na površini posode lahko peremo, režemo, odcejamo in odlagamo hrano ter kuhinjske pripomočke.

Pomivalnik

Čiščenje

Pri granitnih pomivalnikih je še toliko bolj pomemben izbor ustreznega čistilnega sredstva. V podjetju TURK M&Z d. o. o. smo razvili lastno čistilo – COMPO CLEAN. Z njim istočasno očistite in impregnirate površino. Impregnacija površine pomeni, da s čistilom zapolnite manjše praske. Čistilo pomivalniku daje ustrezen lesk, preprečuje nabiranje vodnega kamna in umazanije.

Zaupajte strokovnjakom

Slovensko družinsko podjetje TURK M&Z d. o. o. proizvaja kuhinjske pomivalnike iz nerjavne pločevine, granita in kaljenega stekla. V programu imamo tudi INOX in granitne posode, ki jih je možno montirati podmontažno in tudi na delovni pult. Pri nas imate na izbiro veliko različnih armatur, od profesionalnih do kopalniških. Vse armature so v inox, barvi chroma in v barvah granita. V ponudbi imamo tudi veliko dodatne opreme: sifone – kuhinjske in kopalniške, deske za rezanje, dozirnike tekočega detergenta, aeratorje ter zapence za pritrjevanje pomivalnikov.

V našem podjetju poudarjamo kakovost, zato vam ponujamo minimalno 5-letno garancijo na vse izdelke. Če pa boste upoštevali navodila za nego in vzdrževanje izdelkov, vam priznamo doživljenjsko garancijo.

Vse informacije so dostopne na www.sink-solution.com, kontaktirate nas lahko na info@sink-solution.com.

Prejšnji članekKaj pri oknih pomeni ‘U’?
Naslednji članekDilema: Ali res potrebujem energetsko izkaznico?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.