Svetovni dan varčevanja z energijo

Ali v teh časih še znamo obvladovati stroške, ki se nepretrgoma višajo? Težko! Dne 6. 3. že nekaj let zapored obeležujemo kot Svetovni dan varčevanja z energijo. Energija je pomembna dobrina, ki vse bolj vpliva na naš proračun in predstavlja vse večji delež med vsemi mesečnimi stroški.

Čeprav menimo, da smo o varčevanju z energijo dobro seznanjeni, se verjetno motimo. Energetski trg je danes zelo dinamičen in prav ta dinamičnost, iz dneva v dan, ponuja nove priložnosti in rešitve v boju z visokimi stroški in energetsko odvisnostjo.


Sami lahko veliko naredimo. Z zbiranjem informacij in sledenjem spremembam, lahko pravočasno zaznamo priložnosti, ki jih lahko izkoristimo.


Zdaj je tu nov, inovativen spletni medij – spletni portal MojPrihranek.si, ki prav na dan varčevanja z energijo, prihaja na svetovni splet z namenom, da vam pomaga k večji energetski učinkovitosti in varčevanju. 

MojPrihranek.si ponuja aktualne novice in učinkovite nasvete za obvladovanje stroškov. Pustite mu, da vam zleze pod kožo.

 

S spleta


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.