Svetovni dan varčevanja z energijo

Ali v teh časih še znamo obvladovati stroške, ki se nepretrgoma višajo? Težko! Dne 6. 3. že nekaj let zapored obeležujemo kot Svetovni dan varčevanja z energijo. Energija je pomembna dobrina, ki vse bolj vpliva na naš proračun in predstavlja vse večji delež med vsemi mesečnimi stroški.

Čeprav menimo, da smo o varčevanju z energijo dobro seznanjeni, se verjetno motimo. Energetski trg je danes zelo dinamičen in prav ta dinamičnost, iz dneva v dan, ponuja nove priložnosti in rešitve v boju z visokimi stroški in energetsko odvisnostjo.


Sami lahko veliko naredimo. Z zbiranjem informacij in sledenjem spremembam, lahko pravočasno zaznamo priložnosti, ki jih lahko izkoristimo.


Zdaj je tu nov, inovativen spletni medij – spletni portal MojPrihranek.si, ki prav na dan varčevanja z energijo, prihaja na svetovni splet z namenom, da vam pomaga k večji energetski učinkovitosti in varčevanju. 

MojPrihranek.si ponuja aktualne novice in učinkovite nasvete za obvladovanje stroškov. Pustite mu, da vam zleze pod kožo.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.