Samsung aparati, ki se skladajo z vašim življenjskim slogom

Samsung-BESPOKE-Home

Samsung BESPOKE prilagodljivi hladilniki, ki bodo sedaj na voljo po vsem svetu, so bili inspiracija za predstavitev razširjene ponudbe izdelkov po meri, vključno z novimi aparati, ki se skladajo z življenjskim slogom uporabnikov, in povezanimi rešitvami.

Samsung je na BESPOKE Home 2021 dogodku naznanil globalno širitev ponudbe BESPOKE hladilnikov in predstavil BESPOKE kuhinjo. Koncept BESPOKE kuhinje vključuje nove aparate, ki se skladajo z življenjskimi slogi uporabnikov, in nudijo integrirane IoT rešitve, kar zagotavlja, da bodo izkušnje doma še bolj personalizirane, prilagodljive in pametne.

“Veseli nas, da lahko uporabnikom nudimo ponudbo po meri, ki zagotavlja celovite rešitve skladne z posameznimi življenjskimi slogi. S tem bomo opolnomočili uporabnike, ki raziskujejo svoje nove življenjske potrebe,” je povedal JaeSeung Lee, predsednik in vodja dela za digitalne aparate pri Samsung Electronics. “Naše poslanstvo je nuditi naprave, ki uporabnikom pomagajo bolje upravljati in voditi svoje življenje.”

Prilagodljivi hladilniki so postali globalni

BESPOKE hladilniki bodo na voljo tudi v Severni Ameriki, Latinski Ameriki, Evropi, Bližnjem vzhodu, Rusiji in izbranih delih Azije ter Afrike. BESPOKE hladilniki so na voljo v več kot 20 barvah s sedmimi različni zaključki, kar nudi veliko izbiro kombinacij. Hladilniki pa vključujejo tudi izjemne Samsung tehnologije, ki zagotavljajo še več udobja in učinkovito hlajenje.

Pestra izbira

V Evropi so BESPOKE hladilniki na voljo z enimi ali dvojnimi vrati, v širinah 1,8 in 2 metra, vključujejo pa lahko tudi zamrzovalnik. Na voljo so v široki paleti barv – od klasične bele in pastelnih barv do bolj drznih barv.

Kuhinja, pripravljena za vas

Nova BESPOKE kuhinja je prva širitev Samsung izdelkov po meri izven področja hladilnikov – Samsung je idejo prilagodljivih aparatov prenesel na celotno kuhinjo. V drugi polovici letošnjega leta bodo v Evropi in ZDA na voljo tudi BESPOKE mikrovalovne pečice in pomivalni stroji.

Samsung BESPOKE Home 2021
Aparati, kot bi bili ustvarjeni samo za vas.

Aparati, ki se skladajo z vašim življenjskim slogom

Samsung je prestavil tudi nove aparate, ki bodo še letos na voljo v Evropi in Severni Ameriki, vključno z BESPOKE AirDresser aparatom za osvežitev oblačil, BESPOKE čistilnikom zraka in BESPOKE Jet™ sesalnikom. V časih, ko domovi predstavljajo tudi pisarne, telovadnice in učilnice, ti novi gospodinjski aparati po meri odgovarjajo na vsakodnevne potrebe po večji prilagodljivosti, avtomatizaciji in higieni.

Novi aparati vključujejo:

BESPOKE AirDresser nudi vrsto rešitev za nego oblačil, ki zagotavljajo, da so oblačila v najboljši obliki. Na voljo bo v drugi polovici leta v Evropi in ZDA.

BESPOKE čistilnik zraka zrak črpa iz petih smeri in tako hitro očisti zrak tudi v velikih prostori. Ultrafini sistem za čiščenje lahko odstrani do 99,999 odstotkov 0,01 μm prahu*, medtem ko 3 Way pametni izpust distribuira čisti zrak v različne smeri. BESPOKE čistilnik zraka bo na voljo v drugi polovici leta v ZDA.

BESPOKE Jet™ sesalnik je opremljen s Clean Station™ in polnilno postajo, ki uporabnikom nudita celovito rešitev za čiščenje. Ko končamo s sesanjem, sesalnik preprosto priklopimo, ta pa sam izprazni smeti in napolni baterijo. Novi BESPOKE Jet™ sesalnik bo na voljo v treh barvah v Evropi, ZDA, Rusiji in izbranih delih Azije v drugi polovici 2021.

  • Jet Bot AI+ je prvi robotski sesalnik, ki je opremljen z rešitvijo Intel® AI. Pametni sesalnik uporablja tehnologijo za prepoznavanje okolice, skupaj s LiDAR in 3D senzorji za prepoznavanje predmetov in določitev optimalne poti čiščenja. Jet Bot AI+, ki je opremljen tudi s kamero, je integriran s SmartThings aplikacijo za pomoč pri oddaljenem nadzoru doma. Na voljo bo v ZDA, Evropi, Rusiji in izbranih delih Azije v drugi polovici leta 2021.

Predstavljeni so bili tudi:

  • BESPOKE ShoeDresser neguje vaše najljubše čevlje, da bodo pri vsaki uporabi sveži. Aparat deodorira, razvlaži in suši čevlje glede na njihov material in obliko, s čimer zagotavlja pravilno vzdrževanje.
  • BESPOKE Cube hladilnik nudi modularno shrambo za izdelke, ki niso živila, kot so na primer vino, pivo ali lepotni izdelki. Ta naprava je dovolj tiha, da jo lahko imate v spalnici ali ob kavču.
  • BESPOKE čistilnik vode je na voljo z eno ali več pipami. Opremljen je s štiristopenjskim filtrirnim sistemom in lahko filtrira do 2500 litrov vode, kar zadostuje eno leto za štiričlansko družino. Glasnost in temperaturo vode lahko nastavite z glasovnim upravljanjem z Bixby vmesnikom.

SmartThings podpira vaše povezano življenje

Vizija družbe Samsung poudarja tudi povezano življenje z umetno inteligenco in avtomatizacijo. Osnova za izvedbo te vizije je SmartThing, ki uporabnikom nudi centralizirano in enostavno platformo za upravljanje doma.

  • SmartThings Cooking nudi prilagojene načrte obrokov in recepte, ki odražajo želje uporabnikov in vključujejo zalogo hladilnika, pri čemer za vsak recept samodejno uporablja temperature in načine kuhanja, neposredno na sinhroniziranih kuhalnih napravah. Storitev je že na voljo v Severni Ameriki in nekaterih evropskih državah.
  • SmartThings Pet se sinhronizira z gospodinjskimi napravami, kot sta BESPOKE čistilec zraka in Jet Bot AI+ robotski sesalnik, da lahko uporabniki preverijo svojega ljubljenčka, tudi ko jih ni doma. Storitev bo na voljo v drugi polovici 2021.
  • SmartThings Clothing Care se sinhronizira z Bespoke AirDresser, pa tudi pametnimi pralnimi in sušilnimi stroji, da bo pranje oblačil še učinkovitejše. Storitev priporoča cikle in nastavitve za optimalno nego. SmartThings Clothing Care je trenutno na voljo v ZDA in Evropi. Posodobitev za povezavo novega Bespoke AirDresser aparata bo na voljo v ZDA in na nekaterih evropskih trgih v drugi polovici leta 2021.
  • SmartThings Air se sinhronizira s Samsung čistilnikom zraka in klimatsko napravo za sprotno spremljanje kakovosti zraka v in zunaj uporabnikovega doma. Storitev bo na voljo v drugi polovici 2021 v ZDA.

* Na podlagi internih testiranj v skladu s preskusom in oceno čistilnikov zraka v zaprtih prostorih Korejskega združenja za čiščenje zraka (SPS-KACA 002-0132: 2018).

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami.

Prejšnji članekPoznate te invazivne rastline?
Naslednji članekPolaganje ploščic: Sami ali s pomočjo mojstrov?
Logo Samsung

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.