Koračno pečenje

Sledite najnovejšim tehnološkim trendom na področju kuhanja in kar v domači kuhinji postanite vrhunski kulinarični chef! V Gorenju ponosno predstavljajo izvirno patentirano novost – Koračno pečenje, ki vam omogoča, da tudi zahtevnejše jedi pripravite hitro in enostavno.

Le kdo si ne želi svojih najbližjih razvajati z okusnimi, sočnimi in hkrati hrustljavo zapečenimi jedmi, ki zagotavljajo edinstveno kulinarično doživetje? Priprava takšnih jedi običajno zahteva posebna znanja, veliko vloženega časa in profesionalno opremo. Okusne jedi pa niso odvisne le od delovanja pečice, temveč tudi od uporabnikovega časa, znanja in angažiranosti. Ker v Gorenju želijo uporabnikom omogočiti čim bolj preprosto pečenje z vrhunskimi rezultati, so zapletene procese pečenja pretvorili v enostavne programe.


Koračno pečenje ali Step by step je program, kjer uporabnik vnaprej določi več zaporednih korakov postopka peke. Ta način uporabe pečice je idealen pri peki kruha, piščanca ali lazanje, ko so potrebne temperaturne spremembe – jedi na tak način ostanejo sočne, hkrati pa so tudi popolno pečene. Tako je peka zahtevnejših jedi popolnoma preprosta, vi pa tako pridobite čas zase, saj se nastavitve samodejno spreminjajo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.