5 bizarnih kuhinjskih pripomočkov, ki jih niste poznali

Bizarni kuhinjski pripomočki
Bizarni kuhinjski pripomočki Foto: on amazon

Kuhinjski pripomočki so eden najbolj inovativnih razredov izdelkov na svetu. Pobrskali smo po internetu in našli nekaj najbolj bizarnih kuhinjskih pripomočkov, ki jih niste poznali. Pozor! Zna se zgoditi, da bi jih želeli zase ali pa kot zabavno rojstnodnevno darilo.

1. Ročni dispenzer mila

Dispenzer mila
Dispenzer mila Foto: on amazon

Gre za dispenzer mila, ki ga držimo v roki in je morda precej priročen pri pomivanju posode. Eden od uporabnikov je zapisal: »Ta mali čopič mi je všeč. Pred časom sem v trgovini kupil še eno krtačo za pomivanje posode in ščetine so bile tako trde, da je milo pogosto poškropilo vse naokoli. Ta ni tak. Ščetine so trde, a dovolj mehke, da se oprimejo tistega, kar krtačite, tako da ne povzročajo učinka škropljenja. Všeč mi je tudi, da lahko celotno zadevo odpreš tako, da ji snameš zgornji del in jo ponovno napolniš, kar ti daje dovolj prostora, da vanjo vliješ detergent za posodo. Možnost enostavnega odstranjevanja in zamenjave ščetke je še ena zelo priročna funkcija. Oboje je enostavno narediti in je dobro narejeno, zato ni verjetno, da se bosta nepričakovano odprla ali razstavila.« Na Amazonu je cena pripomočka 7 evrov.

2. Palčke laserski meči

Palčke laserski meči
Palčke laserski meči Foto: on amazon

Kitajske palčke uporablja marsikdo, če ne drugega vsaj v azijskih restavracijah. Nekateri jih imajo seveda tudi doma. Na Amazonu lahko najdemo nekaj bizarnih izdelkov, med katerimi so tudi ti laserski meči oziroma palčke. »Kupil sem jih za prijateljevo rojstnodnevno darilo in so NEVERJETNE. Po pomoti sem naročil dva kompleta, drugi par pa hranim za drugo darilo (ali zase!). To bodo zagotovo odlični začetki pogovorov,« je zapisal eden od kupcev.

3. Avtomatski mešalec za ponev

Avtomatski mešalec za ponev
Avtomatski mešalec za ponev Foto: on uncommongoods

Ko recept zahteva nenehno mešanje, vključite ta avtomatski mešalnik. Izberite baterijsko ali polnilno možnost, ki zdrži 3,5–9 ur, odvisno od hitrosti, in traja približno štiri ure, da se ponovno napolni. Postavite ga v ponev s katero koli tekočino, ki počasi vre ali segreva na nizki temperaturi, in pojdite postoriti milijon drugih stvari, ki jih morate postoriti. Zanimivo, kajne?

4. Grelec skodelic

Grelnik skodelic
Grelnik skodelic Foto: on amazon

Se tudi vi ukvarjate s težavo ohlajevanja skodelic in tekočin v njej? Potem je vaših iskanj rešitve konec. Tu je grelec skodelic, o katerem je ena od uporabnic zapisala: »Kronično pozabljam na kavo. Ne morem je piti takoj (zame je prevroča), zato odložim skodelico, da se nekoliko ohladi, in se pogosto zamotim. Seveda se potem vrnem h kavi in ​​ugotovim, da je že hladna. Trenutno imam grelnik v svoji pisarni in deluje odlično. Kavo lahko sproščeno srkam več kot eno uro in še vedno je prijetna in topla.«

5. Posoda za pripravo kokic v mikrovalovni pečici

Posoda za pokovko
Posoda za pokovko Foto: on amazon

Kokice oz. pokovko pripravljamo v vrečki, ki jo postavimo v mikrovalovko. To je eden od dveh načinov, saj je drugi način ta, da pokovko pripravljamo v ponvi, ko imamo na voljo le koruzna zrna. Kaj pa če bi zrna lahko pripravili v mikrovalovki? Temu je namenjena ta posodica. »Tole se je zelo dobro obneslo, popokala so vsa zrna razen nekaterih, in to brez da bi se pokovka zažgala. Ugotovil sem, da je čas za pokanje enak tistemu, ki ga uporabljam za pakete pokovke v mikrovalovni pečici, kar je dve minuti v naši mikrovalovni pečici. Pokovka je zelo dobrega okusa, glede na to, da ni bilo olja, masla ali soli. Nisem si mislil, da mi bo všeč pokovka brez masla. Še vedno imam najraje pokovko v kinu, vendar verjetno ni najbolje, da jo jem ves čas. Taka pokovka je bolj zdrava,« je nad izdelkom navdušen eden od uporabnikov.

Prejšnji članekX bo po novem plačljiv v dveh državah
Naslednji članek5 bizarnih kuhinjskih pripomočkov, ki jih niste poznali 2. del
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.