4 dejstva, na katera moramo biti pozorni pri izbiri in vgradnji novih oken

Kakovostna okna omogočajo varnost, udobje in prihranke pri stroških ogrevanja. Okna so za večino kupcev enkratna investicija v življenju, zato jih izbirajte z vso pozornostjo in preudarnostjo.

Sodobna okna omogočajo izjemno energetsko učinkovitost, kar je ob zavezah Slovenije za skoraj nič-energijsko gradnjo in prenovo stavb do leta 2020 praktično že osnovni pogoj pri izbiri oken. Ni pa edini. Tako je pri izbiri oken potrebno upoštevati vsaj še tri dodatne glavne dejavnike za kakovost bivanja – poleg energetske varčnosti, tudi zvočno in toplotno izolativnost ter protivlomno zaščito.

Več informacij o tem, kaj je pomembno upoštevati pri izbiri in vgradnji oken, tehnologiji lepljenja, standardih protivlomne zaščite in toplotnih prihrankih oken, vam je na voljo v brezplačnem e-priročniku: Kako izbrati okna za svoj dom? – Dejstva, ki jih je potrebno vedeti, pred izbiro, nakupom in vgradnjo oken.

Novo generacijo oken odlikujejo visok nivo protivlomne zaščite, vrhunska zvočna in toplotna izolativnost ter dovršen design

Okna Satler
Vse to odlikuje »lepljena okna« Satler, okna nove generacije. S svojo kakovostjo in protivlomno zaščito presegajo konvencionalna okna zaradi vrhunske nemške tehnologije lepljenja stekla v okensko krilo imenovane Bonding Inside. Preverjene v zahtevni avtomobilski in letalski industriji. Nudijo vam izjemno varnost, optimalno toplotno izolacijo in stabilnost tudi pri velikih okenskih elementih. Primerna so tako za novogradnje kot tudi v primeru prenove vaše hiše, za stanovanja ali več-stanovanjske objekte, ne glede na tip gradnje.

Vse štiri lastnosti združene v enem – »lepljeno« okno Satler

  • Protivlomna zaščita – razred RC2N! Za zaščito vašega doma pred nepovabljenimi gosti.
  • 3-slojno termo izolacijsko steklo – nudi 2 x boljšo zvočno izolacijo*& 50+ % toplotni prihranek.
  • Energetsko izjemno varčna – kar več kot 36% toplotni prihranek in nižji stroški ogrevanja!
  • Skrbno zasnovana za vaše dobro počutje, več svetlobe in zračenje brez toplotnih izgub.
  • Precizno izdelana v Sloveniji za zagotavljanje najvišjega nivoja kakovosti vgradnje.
  • Udobno. Varčno. Za dobro počutje in visoko delovno produktivnost tako v pisarnah ali doma.

*v primerjavi s starimi lesenimi okni.

Za nas niste kupec, ste naš partner.

  • Za vse poskrbimo mi – od izmer, priprave dokumentacije, do strokovne vgradnje.
  • Po opravljeni vgradnji za nami ne boste čistili, ker to delo opravimo sami.
  • Tudi za odvoz vaših starih oken lahko poskrbimo mi.

Kaj o sodelovanju, vgradnji oken in kakovosti izdelkov pravijo Satlerjevi kupci?

Miran Rudan
MIRAN RUDAN: “Konec lanskega leta smo se lotili prenovo hiše. Odločili smo se tudi za prenovo starih, dotrajanih oken in balkonskih vrat. Po pregledu vseh ponudnikov in temeljitem razmisleku, smo se odločili za podjetje Satler, saj so imeli zelo profesionalen odnos, hiter odziv, predvsem pa nas je prepričala kakovost njihovih izdelkov. Vse, kar smo se dogovorili, je bilo izpeljano profesionalno, kakovostno, v dogovorjenem roku, in ugodno. Priporočam!”

FB Đ. B., objavljeno na Facebooku 13. aprila 2020

Pri gradnji hiše sem imel 36 ponudb za okna in vhodna vrata. Za nakup pri podjetju Satler sem se odločil zaradi kvalitete, cene, natančne predstavitve izdelka s strani Branke v Ljubljani, garancije in servisnih pogojev. Kajti na Koroškem sta zelo pomembni dve zadevi: toplotna izolacija oken in dober servis. Najboljši serviser je Boja Brankovič. Kadarkoli profi prijazen nasvet in asistenca. Zelo zadovoljni z montažo in kvaliteto Satler Oken. Priporočam vsakemu!

FB Z. Ž., objavljeno na Facebooku 13. aprila 2020

Imam okna in vrata SATLER, 28 elementov na celi hiši. Zelo zadovoljen, cena, kvaliteta, strokovni pristop, lahka izbira med ponudniki!

FB B. R., objavljeno na Facebooku 13. aprila 2020
Tudi pri nas smo opremljeni z okni Satler že 16 let. Predlani smo dodali še njihove komarnike. Okna so še vedno kot nova in še vedno bi se odločila za ista okna. Super vse štima, vsa priporočila.

info@okna-satler.si | 02 292 74 50 | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekSamo nebo je meja, če imaš streho nad glavo
Naslednji članekKako se znebiti neprijetnega vonja v hiši
info@okna-satler.si | 02 292 74 50 | Spletna stran

Podjetje SATLER se uvršča med vodilne proizvajalce PVC oken in vrat v Sloveniji in regiji. Nudijo vam visokokakovostna PVC okna, lesena okna, ALU okna, vhodna vrata, garažna vrata, zimske vrtove. Izdelki so prijazni naravi, energetsko varčni in z visoko protivlomno zaščito, zato so prava izbira za vaš dom in poslovne prostore.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.