Šok, priljubljeni televizijski operater naročnikom onemogočil gledanje programov

The television screen is broken
Foto: rendy dastian iz iStock

Nekateri gledalci ponudnika televizijskih storitev T-2 so zagotovo ostali brez besed. Nekaterih programov čez noč ne bodo mogli več spremljati. »Obveščamo vas, da z današnjim dnem naši trije kanali: Planet TV, Planet 2 in Planet Eva ne bodo več vidni na omrežju T-2. Trudimo se doseči nov dogovor, da bi naročniki T-2 še naprej lahko spremljali naš program,« so namreč pri Planet TV zapisali v obvestilu na Facebooku.

S T-2 so že potrdili, da omenjena informacija, ki jo je v javnost poslal Planet TV drži. »Naši naročniki od danes naprej ne morejo več spremljati omenjenih programov. Razlog za to je, da je Planet TV z novo pogodbo zahteval občutno višjo ceno za predvajanje svojih programov. Njihove zahteve so za T-2 nesprejemljive, saj bi pomenile podražitve naših obstoječih T-2 televizijskih paketov. Z višjimi mesečnimi položnicami bi naše uporabnike še bolj obremenili, kar je v času draginje povsem nedopustno,« so še dodali.

Kot pa poroča Zurnal24 se bodo pogajanja sicer še nadaljevala, koliko časa pa bo omenjena situacija trajala, v tem trenutku pri T-2 še ne znajo napovedati.

 

 

 

 

Urednik portala MojPrihranek

Prejšnji članekBarva, ki bo prevladovala v letu 2024
Naslednji članekSte vedeli, da predal pod pečico ni namenjen čiščenju posode, ampak nečemu čisto drugemu?
Simon Uršič

Urednik portala MojPrihranek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.