Novost: Toplotna črpalka zrak/voda NIBE 2120

Nova serija F2120 toplotnih črpalk zrak voda predstavlja revolucijo v ogrevanju s SCOP višjim od 5.0, ali z drugimi besedami; toplotna črpalka na letni ravni odda petkrat več energije, kot jo vložite.

Poleg tega ima nova serija delovno območje kot nobena konkurenčna črpalka, saj vodo ogrejo do 65°C oziroma neverjetnih 63°C do zunanje temperature -25°C. In vse to pri izjemno nizki šumnosti. Temu lahko rečemo revolucija v ogrevanju.

Revolucionarno
Zrak/voda toplotna črpalka F2120  se pnaša z letnim grelnim številom višjim od 5.0! Temperatura dvižnega voda dosega temperaturo do 65 °C in senzacionalnih 63 °C pri –25 °C zunanje temperature. Ponaša se tudi z zelo tihim ventilatorjem, ki z regulacijo vrtljajev zagotavlja najnižjo šumnost – tudi pri polni obremenitvi. Njena samonastavljiva avtomatika pa pomeni resnično “plug and play” vgradnjo te topltone čraplke.

Zakaj izbrati toplotno črpalko zrak/voda?

Tu sta dva najpogostejša vzroka. Prvi je finančni. Ogrevanje hiše in sanitarne vode s toplotno črpalko NIBE zrak/voda je veliko cenejše. Stroške ogrevanja lahko znižate celo do 65%, čeprav natančne vrednosti variirajo glede na najrazličnejše vplive, kot na primer; kje živite, velikost hiše in ali uporabljate pohlajevanje ali ne. Začetna investicija je nižja, glede na to da toplotna črpalka zrak voda, v primerjavi s toplotno črpalko zemlja voda ne potrebuje zemeljskega kolektorja ali vrtine in posledično posega v parcelo.

Poleg tega so izkoristki toplotnih črpalk NIBE zelo visoki ( visok COP ), imajo izredno obširno območje delovanja, kar vse skupaj pozitivno vpliva na čas v katerem se investicija povrne. Za naše toplotne črpalke lahko pridobite najvišjo subvencijo: 1500 €.

Pri nenehnem dvigovanju cen energije, najverjetneje ne boste razočarani zaradi odločitve za nakup. Dejansko boste prihranili že prvi mesec po vgradnji.

Drugi razlog za izbiro toplotne črpalke zrak voda je, da je izredno prijazna okolju. Z izrabljanjem naravne energije zunanjega zraka in pretvarjanjem v ogrevalno temperaturo za ogrevanje hiše in sanitarne vode, bistveno zmanjšuje izpust CO2 emisij v okolje, če primerjamo s sistemom ogrevanja s konvencionalnimi fosilnimi gorivi. Vse toplotne črpalke NIBE, zrak voda, imajo regulacijo, ki vam omogoča poljubne nastavitve ogrevalnih krivulj.

Razumemo, da se vam to lahko zdi preveč lepo da bi bilo res, zato čim prej kontaktirajte uvoznika KNUT d.o.o., da vam razloži podrobnosti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.