KWB Easyfire: Za brezskrbno ogrevanje doma

Predstavljamo vam ogrevalni sistem na pelete KWB Easyfire, ki izstopa po svoji enostavni uporabi in nizkimi emisijami, ki jih omogoča uporaba CleanEfficiency tehnologije.

Najprimernejše za stranke, ki želijo popolnoma avtomatiziran ogrevalni sistem s katerim se enostavno rokuje. KWB Easyfire ogrevalni sistem na lesne pelete je tako priročen kot ogrevalni sistem na plin in kurilno olje le da je trajnosten, saj uporablja les, ki je obnovljiv vir. Posoda za pepel se ensotavno in priročno izprazni, ko porabite približno 6 ton peletov A1 kvalitete. Odvisno od velikosti sistema to praktično pomeni, da praznete posodo na vsaki 2 leti. KWB Easyfire ogrevanje na pelete je opremljeno s KWB Comfort 4 krmilnim sistemom.

Hitra toplota in več izkoristka

Uporaba KWB hranilnega sistema je potrebna, ko nominalna moč kotla presega za 20% povprečne toplotne potrebe objekta. S tem ne bo delovalo vaše ogrevanje samo čisteje in učinkoviteje, ampak boste imeli dodatno hitro na voljo toploto, ko jo boste potrebovali.

Enostavno delovanje

Pri razredu moči do 12 kW se pepel prazni samo na vsake dve leti s pomočjo priročne in premične posode za pepel. V kombinaciji s 6 letno KWB Comfort garancijo je upravljanje s sistemom zelo preprosto.

Enostvna zasnova pogona

Energijsko varčni pogonski motorji za Transport peletov in pepela zagotavljajo nizko porabo električne energije. Velik rotacijski podajalnik z vzmetnimi rokami omogoča varno in zanesljivo dovajanje peletov.

Preprosto načrtovanje

Popolnoma integriran dvig povratnega toka z nadzorom pretoka, omogoča priklop ogrevalnega sistema na pelete na vsak obstoječi ogrevalni sistem. The fully integrated and volume-controlled return flow boost enables connection of the wood pellet heating system to any existing heat distribution system. Za razliko od običajnih ogrevalnih sistemov na lesne pelete v tem primeru ni potrebe po zunanjem dvigu povratnega toka. To vam prihrani na stroških z inštalacijami.

Čisto s pomočjo do 96% izkoristka

Vgrajene specialne vzmeti v toplotnem izmenjevalcu zagotavljajo najprimernejšo izmenjavo toplote in nizke temperature dimnih plinov.

Čisto, zahvaljujoč emisijam na robu merljivosti

Posebna geometrija ločevalnika prahu s ciklonskim učinkom proizvaja vrtinčenje zgorevalnih plinov. S tem se zagotovi, da se težji prašni delci izločijo iz dimnih plinov.

Čisto s pomočjo nadziranega izgorevanja

Izgorevanje se neprestano nadzira in krmili s pomočjo širokopasovne Lambda sonde, ki je bila razvita posebej za ogrevalne sisteme na lesno biomaso. Nov keramični vžigalni element skupaj s sistemom za prepoznavanje plamena prižge ogrevalni sistem v vsega treh minutah. A new ceramic ignition element with flame detection ignites the combustion intermittently within approx. three minutes. S tem boste pridobili na nizki porabi električne energije in visoki obratovalni zanesljivosti.

Čisto s pomočjo gorilnega sisitema z doziranjem od spodaj

Peleti se pri KWB Easyfire ogrevalnem sistemu na lesne pelete potiskajo na gorilni krožnik od spodaj. S tem se omogoči popolnoma umirjeno posteljico žerjavice brez dodatnega ustvarjanja prašnih delcev. Peleti popolnoma izgorijo v štirih jasno ločenih zgorevalnih conah.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.