Ena najbolj prodajanih toplotnih črpalk LG Therma V R32 9KW S&S sedaj tudi na treh fazah in s podaljšano garancijo

LG Therma V

LG je predstavil novo različico svoje priznane toplotne črpalke v monoblok izvedbi, imenovane Therma V R32 Silent and Supreme 9KW, ki je sedaj na voljo tudi v trifazni izvedbi. Ta inovativna toplotna črpalka prinaša vrsto prednosti, vključno s povečano učinkovitostjo in zanesljivostjo, še posebej, ko je povezana na trifazni električni priključek. LG je vsem toplotnim črpalkam podaljšal tovarniško garancijo na 60 mesecev.

Serija toplotnih črpalk LG Monoblock S&S vključuje različice z močmi od 5 do 16 kW. Trifazne izvedbe so bile do sedaj na voljo od moči 12 kW naprej, ravno 9 kW model pa je bila najpogostejša izbira investitorjev, ki je zdaj na voljo z dvema različnima priključkoma na električno omrežje – v enofazni in trifazni izvedbi.

LG Therma V

Trifazni električni priključek prinaša številne prednosti v primerjavi z enofaznim priključkom, ko gre za delovanje toplotne črpalke. Ena ključna prednost trifaznega sistema je večja stabilnost napajanja. Trifazni električni sistem zagotavlja bolj uravnoteženo porazdelitev obremenitve električnega omrežja, kar vodi v manjše nihanje napetosti in boljšo učinkovitost delovanja toplotne črpalke. Poleg tega trifazni sistem omogoča boljši nadzor nad tokom električnega toka, kar prispeva k zmanjšanju izgub in povečanju celotne energetske učinkovitosti.

LG Therma V R32 S je v Evropi in pri nas zelo priljubljena monoblok toplotna črpalka, ki je znana po svoji visoki učinkovitosti, zmogljivosti in tihem delovanju. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj se ta model uvršča med najboljše na svetu:

  1. Učinkovitost: LG Therma V R32 S je zasnovana za zagotavljanje izjemne učinkovitosti. Njena vrednost sezonske učinkovitosti (SCOP) dosega do 4,67, kar jo uvršča v najvišje razrede učinkovitosti toplotnih črpalk.
  2. Tiho delovanje: Ta model je opremljen s tiho tehnologijo, ki zmanjšuje raven hrupa med delovanjem. To je zlasti pomembno, če toplotno črpalko namestite blizu hiše ali na območju, kjer so omejitve glede hrupa.
  3. Okolju prijazen: LG Therma V R32 S uporablja hladilno sredstvo R32, ki ima nizek vpliv na okolje in je bolj učinkovito kot tradicionalna hladilna sredstva.
  4. Enostavna namestitev: Monoblok oblikovanje LG Therma V R32 S zmanjšuje čas in stroške namestitve, saj ni potrebna notranja enota.
  5. Napredne funkcije: Ta model ima številne napredne funkcije, kot so možnost ogrevanja sanitarne vode, vgrajen Wi-Fi, možnost povezovanja s solarnimi sistemi in možnost upravljanja s pametnim telefonom.

LG Therma V

S predstavitvijo trifazne izvedbe toplotne črpalke LG Monoblock R32 Silent and Supreme 9KW podjetje LG nadaljuje svojo zavezanost k inovacijam in trajnostnemu ogrevanju, zagotavljajoč potrebam strank prilagojenih visoko zmogljivih in okolju prijaznih rešitev ogrevanja. Ta napredna toplotna črpalka predstavlja korak naprej v smislu energetske učinkovitosti in zanesljivega delovanja, kar bo uporabnikom omogočilo udobno bivanje in hkrati prispevalo k zmanjšanju ogljičnega odtisa.

Podjetje Dines d.o.o. iz Ljubljane je uvoznik in distributer toplotnih črpalk LG Therma V energijske učinkovitosti A+++ in s podaljšano tovarniško garancijo 5 let (60. mesecev).

evetera logo
info@ecetera.si | 01 600 10 10 | Spletna stran

Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

Prejšnji članekPrednosti in slabosti KitchenAida: Najbolj podroben vodič po nakupu
Naslednji članekRenaultova nova pogruntavščina, ki bo navdušila ljubitelje avtomobilov
evetera logo
info@ecetera.si | 01 600 10 10 | Spletna stran

Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? Lahko vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi učinkovitih marketinških in pr projektih.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.