IR-paneli MySun ART – za gretje in dekoracijo

IR-paneli MySun Art
IR-paneli MySun Art

Kaj je še boljše od navadnega IR-panela na steni? IR-panel, ki je hkrati tudi slika! Da, zdaj je to možno in z razlogom postajajo pravi hit: električni sevalni paneli MySun ART, ki so namenjeni ogrevanju in dekoraciji obenem. Na izbiro so številni motivi: od nostalgičnih, modernih, pomirjujočih, do motivov iz priljubljenih risank, namenjeni prav za otroške sobe ali igralnice. Če pa kljub širokemu naboru pripravljenih motivov, med njimi ne najdemo sebi primernega in želimo na IR-panelu povsem svoj motiv, je uresničljivo tudi to – IR-panel s poljubnim motivom iz lastnega arhiva slik.

Naraven in prijeten način ogrevanja

Za ohranitev zdravja, sproščenega vzdušja in dobrega počutja je visoko bivalno udobje ključnega pomena. Sevalni oziroma infrardeči paneli (IR-paneli), ki uporabljajo naravno obliko prenosa toplote, so danes eden izmed bolj priljubljenih načinov ogrevanja. Izkušnje kažejo tudi, da IR-paneli blagodejno vplivajo na zdravje in počutje ljudi.

Termostat MySun Smart Digi
Termostat MySun Smart Digi

IR-paneli so trajna in varčna rešitev za vsak dom, njihova prednost je tudi to, da jih lahko dodajamo v vsak prostor posebej. Za pravilno delovanje IR-panelov pa je potreben dober termostat, saj je le na ta način zagotovljeno natančno krmiljenje sistema ogrevanja in s tem velik prihranek pri stroških za ogrevanje. Izbiramo lahko med analognimi kot tudi digitalnimi programirljivi termostati in termostati, ki omogočajo krmiljenje na daljavo s pomočjo pametnih telefonov in tablic.

Poleg tega, da z ogrevanjem na elektriko prihranimo prostor za kurilnico in s tem povezane stroške, lahko skupaj z ustreznim termostatom ogrevanje prostorov popolnoma prilagodimo svojim željam in potrebam.

V primeru, da nimamo prostih sten, na katere bi pritrdili IR-panel, je odlična rešitev popolnoma nevidno oziroma očem povsem skrito ogrevanje, to je električno talno gretje.

Več informacij o sistemih električnega ogrevanja MySun poiščite na www.mysun.si.

info@koop.si | +386 7 477 88 20 | Spletna stran

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

info@koop.si | Spletna stran

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekKuhinja za tisoč in en okus
Naslednji članekV Sloveniji nastaja nova letalska družba
logo koop
info@koop.si | +386 7 477 88 20 | Spletna stran

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Nadja Jurca
info@koop.si | Spletna stran

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.