IR-paneli MySun ART – za gretje in dekoracijo

IR-paneli MySun Art
IR-paneli MySun Art

Kaj je še boljše od navadnega IR-panela na steni? IR-panel, ki je hkrati tudi slika! Da, zdaj je to možno in z razlogom postajajo pravi hit: električni sevalni paneli MySun ART, ki so namenjeni ogrevanju in dekoraciji obenem. Na izbiro so številni motivi: od nostalgičnih, modernih, pomirjujočih, do motivov iz priljubljenih risank, namenjeni prav za otroške sobe ali igralnice. Če pa kljub širokemu naboru pripravljenih motivov, med njimi ne najdemo sebi primernega in želimo na IR-panelu povsem svoj motiv, je uresničljivo tudi to – IR-panel s poljubnim motivom iz lastnega arhiva slik.

Naraven in prijeten način ogrevanja

Za ohranitev zdravja, sproščenega vzdušja in dobrega počutja je visoko bivalno udobje ključnega pomena. Sevalni oziroma infrardeči paneli (IR-paneli), ki uporabljajo naravno obliko prenosa toplote, so danes eden izmed bolj priljubljenih načinov ogrevanja. Izkušnje kažejo tudi, da IR-paneli blagodejno vplivajo na zdravje in počutje ljudi.

Termostat MySun Smart Digi
Termostat MySun Smart Digi

IR-paneli so trajna in varčna rešitev za vsak dom, njihova prednost je tudi to, da jih lahko dodajamo v vsak prostor posebej. Za pravilno delovanje IR-panelov pa je potreben dober termostat, saj je le na ta način zagotovljeno natančno krmiljenje sistema ogrevanja in s tem velik prihranek pri stroških za ogrevanje. Izbiramo lahko med analognimi kot tudi digitalnimi programirljivi termostati in termostati, ki omogočajo krmiljenje na daljavo s pomočjo pametnih telefonov in tablic.

Poleg tega, da z ogrevanjem na elektriko prihranimo prostor za kurilnico in s tem povezane stroške, lahko skupaj z ustreznim termostatom ogrevanje prostorov popolnoma prilagodimo svojim željam in potrebam.

V primeru, da nimamo prostih sten, na katere bi pritrdili IR-panel, je odlična rešitev popolnoma nevidno oziroma očem povsem skrito ogrevanje, to je električno talno gretje.

Več informacij o sistemih električnega ogrevanja MySun poiščite na www.mysun.si.

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekKuhinja za tisoč in en okus
Naslednji članekV Sloveniji nastaja nova letalska družba

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.