Vas zanima, koliko bo treba odšteti za nov brisalec na Tesli Cybertruck?

Brisalci za Tesla Cybertruck
Brisalci za Tesla Cybertruck Foto: on enterpreneur

Tesla Cybertruck je že nekaj let na tistem klasičnem seznamu najbolj pričakovanih avtomobilov naslednjega leta, saj se je nanj čakalo kar dolgo, če prištejemo še zamude in premike datumov. No, zdaj je vsega tega konec. Vemo veliko reči, med drugim tudi nekaj nadvse bizarnega. Medtem ko bo vetrobransko steklo za Cybertruck stalo nekaj več kot 1500 €, naj bi bila razkrita tudi cena slavnega brisalca Teslinega velikana.

Brisalci za Teslo Cybertruck so hit leta

Slavni brisalec za Cybertruck je v zadnjih mesecih prejel kar nekaj pozornosti. Nameščen povsem na stran vozila in promoviran kot novo odkritje, je pravzaprav precej zanimiv košček tega vozila. Šlo naj bi za dve oziroma kar tri brisalce, ki sestavljajo enega, ki nato počisti vetrobransko steklo. Kako točno bo to videti v praksi, lahko vidite tudi v videoposnetku, ki smo ga priložili na konec posnetka.

Brisalec vidimo ob robu glavnega stebrička v ospredju
Brisalec vidimo ob robu glavnega stebrička v ospredju Foto: on teslarati

No, zdaj naj bi luč sveta ugledala tudi informacija o ceni novega brisalca. Eden najbolj znanih spremljevalcev vsega, kar Tesla počne, Nic Cruz Patane, je na svojem X profilu objavil sliko kataloga.

Zamenjava brisalcev vetrobranskega stekla Cybertruck lahko stane 165 ameriških dolarjev oz. 143 evrov za celoten sklop brisalca in metlice ali pa 75 dolarjev oz. 68 evrov za samo metlico brisalca.

On, in mnogi drugi, je navdušen nad Teslinim brisalcem za Cybertruck. Brskal je po katalogu Teslinih delov za nov model in našel zanimive podatke.

Za Teslino vetrobransko steklo do 1500 evrov

Zamenljivo bo tudi celotno vetrobransko steklo Cybertrucka in bo lastnike stalo dobrih 1740 evrov oziroma 1900 $. Medtem pa naj bi stranska okna tovornjaka, ki so slavno odporna proti žogi za bejzbol, stala med 225 in 260 USD na kos stekla. To je med 205 in 230 evri.

Seveda je tu pomembno podati dejstvo, da gre morda za notranje cene in ne potrošniške.

Cybertruck's Absurd Windshield Wiper In Action

Žiga Kastelic

SEO urednik

Prejšnji članekPrednosti in slabosti razvlažilcev zraka
Naslednji članekAIRA ECO PLUS: Ohranite svežino v domu v prihajajočih prazničnih dneh
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.