Tako bo videti prenovljeni Renault Captur?

Milton Keynes,UK - July 7th 2023:   2016 cream diesel RENAULT CAPTUR car travelling on a UK road
Foto: Sue Thatcher iz iStock

Še eden od Renaultovih avtomobilov naj bi bil deležen obsežne posodobitve. Potem, ko je bil slednje deležen Clio, se naj bi zdaj prenove veselil tudi Renault Captur. To je del cilja francoske znamke, ki se zaveda pomembnosti segmenta kompaktnih SUV vozil.

Prenovljen Renault Captur bo sledil modelu Clio

V pogovoru za portal Autocar je Renaultov šef za zmogljivost izdelkov Bruno Vanel je za Autocar povedal: »Ne bomo pozabili Capturja. Veliko svojega časa in denarja vlagamo v B-segment.« Namignil je tudi na temeljito prenovo tekmeca Ford Puma za tretjo generacijo, ki naj bi bila naprodaj spomladi. »Ideja je, da našemu segmentu B dodamo nekaj segmenta C,« je pojasnil.

Nedavno razkrite konceptne slike kažejo, da bo naslednji Captur usklajen s svojimi novejšimi sorodniki, zahvaljujoč elegantnemu novemu sprednjemu delu, ki gosti Renaultovo najnovejšo značko in puščice v obliki luči LED.

Prejel naj bi tudi vrhunsko opremo Esprit d’Alpine. Obsežna prenova notranjosti pa bo uvedla večji nov zaslon na dotik, ki gosti Renaultovo novo informacijsko-razvedrilno platformo OpenR.

Cenovna dostopnost novega Capturja

Tako kot posodobljeni Clio pa naj bi ponudil izbiro med različnimi pogoni – bencinom, polnim hibridom in priključnim hibridom.

Vanel je opozoril, da se bo znamka osredotočila na konkurenčne cene in mesečna plačila, pa naj gre za najem, nakup na obroke ali drugačne oblike financiranja.

Novi Renault Captur
Novi Renault Captur Foto: on autocar
Žiga Kastelic

SEO urednik

Prejšnji članekDreser psov razkril, katerih treh pasem ne bi nikoli imel doma! Ena od njih je presenetljiva …
Naslednji članekIzredno slaba novica za lastnike počitniških hišic na Hrvaškem! Preverite ali se nepremičnina šteje za počitniško hišo
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.