Ste zavarovanec Triglava? Potem je to slaba novica za vas …

aplikacija DRAJV
Aplikacija DRAJV. FOTO: triglav.si

Zavarovalnica Triglav je danes sporočila slabo novico za vse uporabnike aplikacije DRAJV. Z 18. marecem bodo namreč začele veljati spremembe. Z varno vožnjo za avtomobilsko zavarovanje, zavarovanje avtodoma in zavarovanje Mladi voznik bo mogoče doseči do 20 odstotkov popusta, namesto 25 odstotkov, kot je to veljalo do sedaj. Najvišji možen popust za motoriste ostaja 15 odstotkov.  DRAJV sicer uporablja okoli 100 tisoč uporabnikov.

Kaj to pomeni za uporabnike?

Kot ob tem navaja Zurnal24 bo za tiste, ki bodo popust z omenjeno aplikacijo  začeli zbirati pred 18. marcem, veljalo prehodno obdobje do enega leta, v tem času pa si bo mogoče še privoziti do 25 odstotkov popusta. Večina obstoječih uporabnikov aplikacije bo tako novost opazila šele v naslednjem obdobju.

Če ste začeli DRAJV popust zbirati 10. 1. 2024, lahko v času 1 leta še vedno zberete vse do 25 odstotkov popusta. Ko pa boste 10. 1. 2025 začeli ponovno zbirati popust, boste lahko zbrali največ 20 odstotkov popusta, še navaja portal Zurnal24.

Nadgradili bodo aplikacijo

Še to, pri zavarovalnici pravijo, da bodo v prihodnje nadgradili aplikacijo, ki bo omogočala še več funkcionalnosti.

 

Urednik portala MojPrihranek

VIRZurnal24
Prejšnji članekZakaj je ALU stavbno pohištvo prva izbira?
Naslednji članekZakaj psi mahajo z repom? Odgovor je kompleksnejši kot se mislili

Urednik portala MojPrihranek

1 komentar

  1. Da se bo 18. marca dvignila avtomobilska premija za dodatnih 10 procentov pa nihče ni poročal? Dragi potrošniki Zavarovalnica Triglav bo morala narediti konkretne rošade v svojem poslovanju in vodstvu, ker je krivdo za dvigovanje cenj popolnoma neupravičena za potrošnike. Poplave so se poplačale s strani pozavarovanja. Tako da to ni izgovor za 50% dvig cenj, ima pa Triglav veliko izgubo na škodnih delih in asistencah, kjer ni opravičila za takšen dvig cen. Prilagoditev produkta bo zagotovo potrebna.

    Sava je v vseh pogledih trenutno za 30% cenejša zavarovalnica za popolnoma iste
    storitve.

    Glede Drajva pa je potrebno trg še vedno spodbujati z ozaveščenostvojo ali pa stvar ugasniti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.