Sponzorirano

Luksuzni avtodom s sončnimi celicami

Atlas-Blog-Feature
Sponzorirano

Airstream že skoraj stoletje izdeluje počitniške prikolice. Novi Atlas 2020 je luksuzna nadgradnja avtodoma, ki združuje potovalno udobje, luksuz in avanturistični duh. Osnova je nova Mercedes-Benz šasija 3500 Sprinter, pri Aistreamu pa so poskrbeli za vso potrebno varnost in nepozabno izkušnjo za uporabnika. Atlas 2020 velja za trenutno najbolj luksuznega v razredu B+ na trgu nasploh.

Atlas 2020 je namenjem vsem, ki uživajo v kombinacii udobja in luksuza, hkrati pa se zavedajo pomebnosti skrbi za okolje.

Streha avtodoma je obložena s 300 W sončnimi celicami, ki zagotavljajo dovolj energije za delovanje vseh električnih naprav, s katerimi je opremljeno vozilo, kar omogoča, da počitnikujete in uživate v vsem izobilju tudi tam, kjer se ni mogoče priključiti na električno omrežje. Poiskrbljeno je tudi za povezljivost z internetnim omrežjem, vse ima urejeno tudi za povezavo 5g.

Oprema

Opremljen je tako s senzorji za parkiranje kot vzratno kamero. Za boljši pregled leve in desne strani vozila, ima v ogledalih integrirane kamere, kar omogoča večjo suverenost pri (vzvratni) vožnji in parkiranju, manevriranju.

Avtodom ima zunanjo povezavo s tušem s hladno in toplo vodo. Za praznjenje rezervoarja z odpadki pa so poskrbeli z namestitvijo posebne cevi, ki zagtavlja, da je to opravilo preprosto in čisto.

Notranjost je elegantna in premišljeno opremljena. mehki usnjeni nastavljivi in vrtljivi sedeži omogočajo udoben počitek, na voljo je televizijski ekran. Zaradi prostorne notranjosti ni nikakršnega občutka utesnjenosti, zaradi česar je bivanje prijetno tudi, če obtičite v slabem vremenu in ste prisiljeni več časa prežieti za zaprtimi vrati. Kabina je opremljena z 10,25-paličnim ekranom na dotik, vgrajene ima obvolanske prestavne ročice in druge funkcionalnosti.

Ima vhode za priklop polnicev (ko je vozilo parkirano, se napaja s sončno energijo), in vse druge potrebne dodatke, ki zagotavljajo še večje udobje. Namesto vzrvratnega ogledala je ekran, ki prikazuje širokokotno zajeto sliko vsega, kar se dogaja za vozilo.

Spanje je na Murphy posteljah z Froli sistemom ležišč je izjemno doživetje, zagotavljajo. Pozabite lahko na napihljiva ležišča, ki prej ali slej izgubijo svojo trdnost, prav tako pa lahko pozaite na trde in neudobne spalne podloge.

Za udobno življenje je poskrbljeno tudi v kuhinji, ki je opremljena s kompresijskim hladilnikom in zamrzovalno omar ter konvekcijsko mikrovalovno pečico. Za udobje je, seveda, poskrbljeno tudi v kopalnici.

Urednica portala MojPrihranek.si

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version