Živimo vitalno s sejmom Narava-zdravje

Do nedelje, 8. novembra, bo na Gospodarskem razstavišču že 46. sejem Narava-zdravje. Prireditev se v zadnjih letih predstavlja javnosti kot sejem za zdrav življenjski slog. Za sejem velja iz leta v leto večje zanimanje; lani ga je obiskalo 24.000 ljudi. Med aktualnimi vsebinami sejemskega dogodka je tudi sklop Zeleno sobivanje.

Sejem ponuja izdelke in storitve, ki jih je mogoče kupiti po ugodnih sejemskih cenah, in nagovarja s svojimi vsebinami vse generacije. Še zlasti z zelo bogatim in dinamičnim spremljevalnim programom, kjer je mogoče izbirati med prek 100 različnimi predavanji, delavnicami, degustacijami, okroglimi mizami idr. Vse te dodatne vsebine so brezplačno na voljo obiskovalcem do zapolnitve mest. 

 

Oglejte si obsejemski program TUKAJ


Med bolj zanimive vsebine iz sklopa Zeleno sobivanje:

  • Vse o trajnostni gradnji, učinkoviti rabi in obnovljivih virih energije, individualna energetska svetovanja Gradbenega inštituta ZRMK,
  • Trajnostna prizadevanja Mesta Ljubljana
  • Električna mobilnost s Centrom energetskih rešitev
  • Namesto med odpadke v Center ponovne uporabe

46. sejem Narava-zdravje nas spodbuja k ozaveščenemu odločanju in izbiranju. Seznanja nas s pojmi, kot so trajnostno, ekološko, naravno idr. V sodelovanju z Zvezo potrošnikov Slovenije nas osvešča, kako se izogniti zavajanju in preveriti certifikate izdelkov. Sejem že leta poteka pod pokroviteljstvom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Ministrstva za okolje in prostor.

 

Odpiralni čas: od četrtka do sobote, od 9.00 do 19.00 ure, v nedeljo do 17.00 ure. 
Redna vstopnica znaša 7 evrov, s popustom (dijaki, študentje in upokojenci) 5 evrov, družinska 15 evrov. 


www.narava-zdravje.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.