Seznam ponudnikov energetskih storitev po modelu pogodbenega zagotavljanja prihrankov energije

Direktorat za energijo na Ministrstvu za infrastrukturo je v skladu z Direktivo o energetski učinkovitosti (2012/27/EU), ki določa, da morajo države članice spodbujati trg energetskih storitev in dostop za mala in srednje velika podjetja (MSP) do tega trga, objavil seznam ponudnikov energetskih storitev.

Na seznam se lahko umestijo vsi ponudniki energetskih storitev, ki so že uspešno izvedli investicijske ukrepe za zagotavljanje prihrankov energije in izvajajo storitev energetskega pogodbeništva po modelu pogodbenega zagotavljanja prihrankov energije.

Seznam se bo redno posodabljal, pri čemer morajo vsi zainteresirani ponudniki energetskih storitev kot pogoj za umestitev na ta seznam predložiti izpolnjen obrazec za “Prijava” in ustrezno dokazilo za predložitev referenčnega dela z ustrezno izpolnjenim obrazcem “Referenčno potrdilo“.

Na ministrstvu, pristojnem za energijo, so objavili seznam ponudnikov energetskih storitev, ki že izvajajo storitve energetskega pogodbeništva po modelu pogodbenega zagotavljanja prihrankov energije (posodobitev oktober 2018):


Ustrezno izpolnjena, podpisana in žigosana obrazca pošljite v elektronski obliki na e-naslov gp.mzi@gov.si s pripisom: Vloga za vključitev v seznam ponudnikov energetskih storitev, št. zadeve 360-174/2018.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.