Premišljeno pri gradnji ali obnovi kopalnice

Pri novogradnji ali prenovi kopalnice se soočamo z različnimi vprašanji. Zaradi množice odločitev, ki jih moramo sprejeti, pa lahko pozabimo na detajle, ki jih običajno odkrijemo, ko smo že postavljeni v nemočno pozicijo obstoječega dejstva. Med te detajle spadajo na primer napačne lokacije električnih vtičnic in stikala za luči, med njimi pa je tudi zbira in postavitev kopalniškega radiatorja.

Kljub temu, da se v stanovanja vse več vgrajuje talno ogrevanje, v kopalnici radiatorji ostajajo. Tam si vedno želimo dodaten vir toplote, predvsem pa prijetno suhe brisače. Dandanes kopalnški radiator postavljamo v osrednje mesto v kopalnici medtem, ko so včasih kopalniške radiatorje skrivali za vrata.

Kopalnica je pomemben prostor, kjer družina izvede jutranja in večerna opravila, zato se moramo v njej počutiti prijetno, hkrati pa mora biti funkcionalna. Funkcionalnost kopalnice določijo predvsem izbira opreme ter razporeditev teh elementov v kopalnici. Zato je dobro, da pri načrtovanju kopalnice dobro premislimo katere elemente bomo izbrali in kam jih bomo postavili. Pri izboru kopalniškega radiatrorja BiAL si lahko pomagate s spletnim konfiguratorjem SmartDesigner. Pri BIAL-ovih radiatorjih lahko izbirate med antracit, bež in platinum barvo, ki se skladajo z današnjim trendom keramike in pohištva.

Posebnost radiatorjev BiAL pa so tudi nadgradljivi dodatki SMART, s katerimi radiator v praksi pridobi funkcijo pohištva. Na radiator lahko odložimo sveže brisače in na dodatnih obešalih ostaja dovolj prostora za sušenje več brisač hkrati.

Dobro je tudi vedeti, da pri zamenjavi kopalniška radiatorja, za tipski radiator BiAL, vam le-tega lahko izdelajo s priključki, ki so dimenzijsko prilagojeni vaši obstoječi inštalaciji in tako je sam postopek zamenjave lahko zelo hiter brez dodatnih predelav inštalacij.

Sedaj pa lahko izkoristite tudi ekskluzivno ponudbo podjetja BiAL, kjer je ob nakupu kopalniškega radiatorja dostava in montaža že vključena v ceno.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.