Recept: sladoled Bloody ghost

Banjica sladoleda Bloody ghost
Foto: on Rokmar d. o. o.

Ste tudi vi eni tistih, ki radi ustvarjate za Noč čarovnic? V goriškem podjetju Rokmar so pripravili prav omamno strašljiv recept za sladoled Bloody ghost, v katerem se prepletata granatno jabolko in temna čokolada. Naj zgodba o Krvavi Mary oživi v vaši slaščičarni!

Za izdelavo sladoleda potrebujemo:

Priprava: Pripravimo mlečno bazo in dodamo aromat MASCARPONE. Zmes ohladimo v stroju za sladoled. Ko je sladoled pripravljen, ga izmečemo v ohlajeno banjico. Vmes dodamo dekor GRANATNO JABOLKO in CRUMBLE DARK. Duhce pripravimo v silikonskem modelu, po želji jih lahko napolnimo z dekorjem. Na koncu poljubno dekoriramo.

Najboljši okusi slovenske proizvodnje

Najboljše sestavine za sladoled boste našli pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdete na njihovi spletni strani, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članek1. in 11. novembra ne pozabite na to ugodnost!
Naslednji članekBitka kuhalnih plošč: Indukcija VS steklokeramika VS plin
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.