Ste tudi vi eni tistih, ki radi ustvarjate za Noč čarovnic? V goriškem podjetju Rokmar so pripravili prav omamno strašljiv recept za sladoled Bloody ghost, v katerem se prepletata granatno jabolko in temna čokolada. Naj zgodba o Krvavi Mary oživi v vaši slaščičarni!
Za izdelavo sladoleda potrebujemo:
- 1000 gramov mlečne baze
- 50 gramov aromata MASCARPONE
- dekor GRANATNO JABOLKO
- dekor CRUMBLE DARK
Priprava: Pripravimo mlečno bazo in dodamo aromat MASCARPONE. Zmes ohladimo v stroju za sladoled. Ko je sladoled pripravljen, ga izmečemo v ohlajeno banjico. Vmes dodamo dekor GRANATNO JABOLKO in CRUMBLE DARK. Duhce pripravimo v silikonskem modelu, po želji jih lahko napolnimo z dekorjem. Na koncu poljubno dekoriramo.
Najboljši okusi slovenske proizvodnje
Najboljše sestavine za sladoled boste našli pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdete na njihovi spletni strani, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.
Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.