4 razlogi za nakup obnovljene računalniške opreme

Stack of used laptops in different colors and models. Tha notebooks for repair and service.
Obnovljena računalniška oprema prinaša številne prednosti Photo by sytnik on iStock

Nakup računalnika je že sama po sebi zelo naporna naloga. Potrebno je ustreči marsikaterim željam in dejavnikom, žal pa prevečkrat spregledamo nakup obnovljene opreme. Slednja prinaša veliko prednosti, na katere bodo kupci v prihodnosti verjetno bolj pozorni, in sicer zaradi več razlogov. Eden izmed njih je trenutno tudi digitalni bon 22. Katere prednosti prinaša nakup obnovljene računalniške opreme?

Razlogi za nakup obnovljene računalniške opreme

Obnovljena računalniška oprema je morala skozi cenitev, čiščenje, popravila in nadgradnje. Že zaradi tega razloga – pregled strokovnjaka – je nakup obnovljene računalniške opreme odlična izbira. Za marsikoga je lahko tako obnovljen računalnik ali druga oprema edina in kristalno jasna izbira. Zakaj?

  • Manj stroškov nakupa, saj je obnovljena računalniška oprema cenejša kot nova in v veliko primerih tudi cenejša kot rabljena. Gre za najboljšo alternativo nakupu novih izdelkov.
  • Preverjena je s strani strokovnjaka in uradnega prodajalca. Med iskanjem rabljene opreme pogosto ne vemo, če je ta še delujoča in kaj vse bi lahko bilo narobe z njo. Pri obnovljeni pa te težave ni, saj je morala skozi številne korake, da je lahko prišla v vaše roke.
  • Zelena tehnologija je razlog, ki je vse bolj priljubljen. Z nakupom obnovljene računalniške opreme pomagamo okolju, saj oprema tako ni romala na smetišče ali celo v naravo. Prenova in nadgradnja sta odličen korak k ohranitvi okolja.
  • Nadgradnja računalniške opreme je tisto, kar omogoča nakup starejšega modela, ki je enako zmogljiv kot nov. Obnovljena računalniška oprema je odlična možnost za nakup opreme povsem po vaših željah.
hands, ipad, tablet
Nakup obnovljene računalniške opreme Photo by fancycrave1 on Pixabay

Obnovljena računalniška oprema z digitalnim bonom 22

Digitalni bon omogoča nakup obnovljene računalniške opreme, pri čemer je na pomoč priskočil Poceni PC. Kako poteka nakup obnovljene opreme z digitalnim bonom? Izberite ustrezno napravo, opravite spletno naročilo in kot plačilno sredstvo izberite Plačilo z digitalnim bonom ‘22. V komentar naročila vpišite znesek bona, ki ga boste unovčili in predviden način plačila za preostali znesek do celotnega nakupa.

Dolgoletne izkušnje ekipe Poceni PC bodo poskrbele za vaše želje in zahteve. Vso ponudbo obnovljene računalniške opreme si lahko ogledate na njihovi spletni strani Poceni PC in nadgradite svoj digitalni dom.

Rabljeni računalniki, prenosniki in razstavni eksponati.

Prejšnji članekSlabe plati klimatskih naprav
Naslednji članekTrik za vedno dišeče stranišče

Rabljeni računalniki, prenosniki in razstavni eksponati.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.