Povabilo k sodelovanju v projektu K12

Slovensko združenje za trajnostno gradnjo – Green Building Council Slovenia, skupaj s Svetovno koalicijo trajnostnih šol v Sloveniji poskusno začenja s projektom K12. To je projekt, ki je namenjen grajenju okoljske pismenosti učencev, otrok celega sveta. K sodelovanju zato vabimo učitelje in vzgojitelje vrtcev, osnovnih in srednjih šol. Rok za prijavo za sodelovanje je le še do 30. junija.

Projekt se bo začel izvajati v avgustu 2015 ter bo s pomočjo učiteljev iz vsega sveta poskusno zagnan v šolskem letu 2015/2016.

Vabljeni v to pestro druščino okoljsko najbolj ozaveščenih svetovnih pedagogov!

Kot sodelujoči boste pomagali oblikovati platformo, narejeno posebej učiteljem, ki si želijo vključiti okoljsko znanje v svoj izobraževalni program. Sodelovanje je brezplačno, edini vaši obvezi bosta, da posredujete vsaj pet učnih ur mladim generacijam ter da nam preko kratkih spletnih vprašalnikov prenesete Vaše mnenja o kakovosti podanih vsebin. Svetovna koalicija trajnostnih šol bo sodelujočim zagotovila vsa potrebna gradiva in navodila. Vsa predavanja bodo potekala v angleškem jeziku, tako da je poznavanje le-tega nujni pogoj za udeležbo.

Se vam zdi, da ste prav vi prava oseba za sodelovanje? Registrirajte se tukaj!

Razširite vest o projektu tudi med druge učitelje, ki bi bili pripravljeni sodelovati. Možnost za registracijo je do 30. junija. Za več informacij sledite povezavi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.