Otvoritev prostora ComLab in slavnostni podpis sporazuma

V četrtek, 9.6.2016, je ravnateljica Srednje tehniške šoli Trbovlje, ga. Marjetka Bizjak, podpisala sporazum o medsebojnem sodelovanju z Rotary Klubom Zagorje Kum in družbami donatorji, ki so prispevali sredstva in opremo za prostor ComLab.

Comlab je dijaška razvojna skupina, ustanovljena za konkretno povezovanje z gospodarstvom in za uresničevanje idej in projektov.

Podpisniki sporazuma so g. Janez Lipec, predstavnik Rotary kluba Zagorje Kum ter direktorji in predstavniki naslednjih podjetij: Imaging Systems, informacijski sistemi, d.o.o., Elektronabava d.o.o., ETI Elektroelement d.d., Steklarna Hrastnik d.o.o., Bartec Varnost, d.o.o., KOVIT projekti d.o.o., JE & GR d.o.o., BONPET SYSTEMS, d.o.o. in TELKOM, d.o.o.

Dogodka so se udeležili tudi predstavniki nekaterih drugih zasavskih podjetij, predstavniki zbornic in lokalnih skupnosti ter izrazili navdušenje nad novo pridobitvijo šole. Na šoli upamo, da bo še več podjetnikov prepoznalo projekt kot zanimiv in perspektiven ter se vključilo vanj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.