Moderen kovinski videz: panelne kovane ograje

Panelne kovane ograje so novost na slovenskem trgu. Izdelane so iz kovinskih, stilsko oblikovanih in kovanih elementov ter dekorativnih dodatkov, zaradi česar so ograje videti kot izdelki ročnega dela.

Panelne kovane ogreje vam bojo v podjetju Fanina d.o.o. tudi strokovno vgradili. Izbereta lahko tudi med polizdelki kot so vrtna vrata za osebni prehod, dvokrilna in drsna vrata. Po naročilu jih oblikujejo v enakem vzorcu kot je ograja. Vse izdelke zaščitijo s postopkom vročega cinkanja, zato so ti odporni proti zunanjim vplivom.

 

Po želji, jih lahko ob doplačilu, še dodatno zaščitijo z barvnim odtenkom po RAL lestvici. Vse ograje dobavijo s priborom, to pomeni, da ima vsak posamezen element steber s podnožjem za pritrjevanje (sidra za vijačenje ali za vlivanje v beton).

 

Paneli (elementi) so standardne velikosti:

  • dolžine 1520 mm,
  • in treh višin: 930 mm, 1130mm ter 1430 mm (odvisno od modela).

Paneli se spajajo s sponkami in vijaki, ki so bili posebej razviti za to vrsto ograj in so zaščiteni z mednarodnim patentom. Ker uporabljajo najnovejše in najsodobnejše tehnologije, ponujajo kupcem veliko kombinacij vrtnih ograj. Z njimi je mogoče ograditi zemljišča skladno ureditvijo okolice.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.